perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en correct geholpen. auto was netjes af geleverd. vanuit mijn ervaring met dit bedrijf is dit een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! Scherpe prijzen! Vriendelijk en behulpzaam!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies/Goede prijzen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste telefonisch contact meteen top! Alle vragen (zelfs de vragen die ik niet stelde;-)) werden beantwoord. Meteen een afspraak kunnen maken voor een proefrit. Erik bood aan om mee te rijden en gaf ook nog bruikbare tips. Wees mij zelfs op wat ik moest letten wat auto betreft. Kan niet anders zeggen dan dat ik echt helemaal tevreden ben weggereden met mijn nieuwe occasion inclusief garantie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk bedrijf dat staat voor kwaliteit en een goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goede service. bedankt bextro auot\'s

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ontvangst en open en eerlijke benadering. Bij onderhandelen is er sprake van een win-win situatie. Vlot en snelle afhandeling van de koop en overschrijving. Prima service en garantie. Deskundig, goed op de hoogte van de ins en outs van de auto.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in dec 2015 mijn auto hier gekocht. Had deze week wat problemen. Ik heb gebeld en gemaild naar Eric. Werd direct teruggemaild en kon ook direct mijn auto brengen. Dag later was de auto al klaar. Echt top. Super service, kan niet anders zeggen. Zeer behulpzaam. Fijn bedrijf, waar je met een gerust hart je auto kan kopen
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke ontvangst en een leuk \r\nVerkoopgesprek

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en correct geholpen, men neemt de tijd. Auto netjes afgeleverd. Afspraken worden keurig nagekomen. Dit garagebedrijf is zonder met aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte auto gekocht. Eric denkt mee en wil dat het tot in de details geregeld is. Hij levert een auto all-in!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Deze week een auto gekocht en oude auto in kunnen ruilen.\r\nEric komt zijn afspraken na, en is zeer behulpzaam.\r\nWij kunnen dit bedrijf zeker aanraden........betrouwbaar...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bij Bextro terecht gekomen omdat we \'n goede Swift zochten. In dat traject bleek dat Eric zich houdt aan zijn woord en zijn gemaakte afspraken. Levert een goed product af en is zeer open/duidelijk naar ons (de klant). Wij hopen de afgesloten garantie niet nodig te hebben maar ik ben ervan overtuigd dat indien er zich iets voordoet Eric dit correct oplost.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en kunt altijd bellen als er iets is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service. Geen afleverkosten. Half \r\njaar garantie standaard. Grote beurt bij\r\nafleveren. Inruil meteen geregeld. Snelle \r\nservice.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en ontzettend klantvriendelijk, auto kon ik meteen meenemen en hij rijd super, erg blij mee!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de aankoop en de bijbehorende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed ontvangen en geholpen. We zijn zeer te spreken over de manier waarop de auto die wij uiteindelijk gekocht hebben, werden ingelicht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een super bedrijf!! Ik heb hier een Suzuki swift sport gekocht ik ben er echt onwijs blij mee, het personeel verdiend een dikke 10 de service en de deskundigheid is uitermate goed ik blijf mijn Suzuki\'s voortaan hier kopen

Antoniusstraat 62

5408RD Uden