Bextro auto's heeft de aankoop van de auto soepeltjes laten verlopen. De plak af gereden met een goede auto en enorm goed geholpen door Bextro en zijn medewerkers. Communicatie en afspraken waren duidelijk.
Ik heb nu mijn 2de Suzuki Swift gekocht bij Bextro. Mijn 1ste Suzuki Swift heeft mijn dochter. Eric en Terence bieden top service, goeie kwaliteit en ze zijn betrouwbaar. Een aanrader!
Super goede service, ik heb meestal niet zoveel vertrouwen in autohandelaren, maar bij hun kreeg meteen een goed gevoel.
Wij kwamen bij jullie zonder afspraak. Werden alsnog goed geholpen. Heel eerlijk in het adviseren. Mijn auto is van binnen nu eigenlijk helemaal nieuw, alles wat er aan gedaan moest worden is gedaan, zonder extra kosten. Ik ben er erg blij en tevreden mee!
Wij zijn heel blij met onze suzuki. Bextro auto's heeft hem goed afgeleverd en biedt goede service.
We zijn super goed geholpen met de aankoop van onze suzuki swift. Snelle levering en nog wat extra service gekregen. Vriendelijke eigenaar en medewerkers. We zijn blij met onze auto.
Fijn auto bedrijf. Veel kennis van de auto’s die er verkocht worden. Uitstekende service.
De keuze was een beetje beperkt, maar zijn alsnog geslaagd. we zijn goed en vriendelijk geholpen, en alle afsrpaken zijn prima nagekomen.
Bextro auto’s heeft mij een super eerlijke auto verkocht. De auto werd afgeleverd met een grote beurt en 6 maanden garantie. Nadat ik zelf had gezorgd voor een kortsluiting in mijn auto, kon ik gelijk langs komen en hebben ze het onder het kopje service voor mij gerepareerd. Bextro auto’s is zeker aan te raden!
Betrouwbaar adres, geen kleine letters, komen afspraken na, goede service en klantvriendelijk.
Zeer vriendelijk. Goede uitleg en komt zijn afspraken na. Fijne auto voor onze dochter gekocht.
Vakmensen zeer mooie suzuki gekocht voor onze dochter alle dingen wat ze gerepareerd hebben en vernieuwd klopt ook allemaal net bedrijf aanrader.chapeau Erik en Terrence
Zelfs in de vakantieperiode konden we een proefrit maken. Communicatie was goed, vriendelijk en snel. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang tot de auto klaar was voor de verkoop. Er werd goed de tijd voor ons genomen. We zijn erg tevreden met onze wankoop.
Wat een fijne service! Ik ben erg tevreden. Goede uitleg gekregen en advies. Ik zou bextro auto's zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen! Dank jullie wel!
Ik ben heel erg goed geholpen ik ben super blij met mijn auto helle lieve mensen kei blij mee
Alles is goed nagekeken, nieuwe banden erom gekregen. Er zat geen reservewiel en krik bij omdat er een plakset bij. Op vraag is er een reservebank en krik bij gedaan. Het voelde prettig, betrouwbaar.
Hele prettige zweer, nette auto’s Goede service en uitleg over de aangekochte auto. Klant vriendelijk en denkt mee met de klant. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe auto.
Hele goede service, fijn te woord gestaan en goede uitleg over de auto gekregen.
Blij met mijn aankoop bij Bextro.
Er is goed mee gedacht naar wat we zochten. Ook is er kosteloos heel veel vervangen aan de auto als extra service. Toen er later nog wat kleine dingen waren die minder praktisch waren is ook dit kosteloos en snel gemaakt.
Goed geholpen met het vinden van een auto die aan mijn voorwaarden voldoet. Eerlijk advies en er wordt echt met je mee gedacht.
Zeer vriendelijk. Goede uitleg en komt zijn afspraken na