Heeft een totaal van 601 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews benadrukken een vriendelijke en professionele aanpak. Kopers waarderen duidelijke uitleg en een vlotte afhandeling. De auto's werden geleverd in goede staat en tegen een redelijke prijs. Al met al wordt de ervaring als betrouwbaar en positief beschreven.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Gebaseerd op 6 reviews
Goed en netjes
Werd goed geholpen en heb meerderen wagens geprobeert en toen een keuze gemaakt ongeveer 1 week later kon ik hem ophalen apk erbij schoonmaak beurt en grote euro volgens afspraak nieuwe banden erop airco bijgevuld goed geregeld en netjes
23 July 2026
joey bouwmeester
Oss
Fantastisch
We kwamen eigenlijk naar een andere auto kijken. Maar die viel een klein beetje tegen. Gelukkig heeft Eric er genoeg staan. En vonden we al snel 1 die naar onze zin is. Maandag kwamen we en vrijdag was de auto al klaar. Met allerlei extra's die je nergens anders krijgt. Je merkt dat Eric net ff dat stapje meer zet, om zijn klanten tevreden te maken en ook te houden. Al met al raad ik het aan om bij hem je auto te kopen.
8 July 2026
Susanne
Hillegom
Prima advies en fijne service!
Fijn en professioneel geholpen
1 July 2026
Twan
Groesbeek
Fijn en eerlijk bedrijf
Wij hebben daar een Opel gekocht en deze is in goede staat aan ons afgeleverd. We waren iets vergeten uit onze inruil auto te halen en dit hebben ze netjes naar me toe gestuurd.
Dus voor een fijn en eerlijk bedrijf moet je bij BEXTRO zijn en iets te vergeten de gezelligheid.
2 February 2026
F
Zwolle
Fijne ervaring
Onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf. Het was erg fijn dat ik op 31 december terecht kon om proef te rijden. Eric heeft mij geholpen hierbij. Hij is een vriendelijke man en is ook erg enthousiast en professioneel over zijn auto's.
19 January 2026
Anne
Beneden-Leeuwen
Goed gehandeld erg tevreden
Alles was goed duidelijk en werd goed uitgelegd heb de auto 3-1-2026 opgehaald en alles was perfect geregeld
5 January 2026
W
Deurne
Prima!
Ik ben vriendelijk geholpen!
4 January 2026
M
Son
Top service
Hele goede service, mooie auto voor een mooie prijs kunnen kopen. Erg goed behandeld met goede uitleg waar nodig
18 July 2025
Ryan
Klantvriendelijk bedrijf
Eerlijke vriendelijke benadering door medewerkers
7 June 2025
J
Nuland
Zeer vriendelijk en oprecht. Fijn bedrijf
1 April 2025
Silvia
Geweldig!
Goede communicatie en zeer vriendelijk! Ik werd heel erg goed geholpen.
28 March 2025
Flo
Odiliapeel
heel vriendelijk en correct en goede informatie
goede service
28 March 2025
Dennis
Lith
Vriendelijk , eerlijk , goede service
Vriendelijk en eerlijk geholpen . Na aankoop een kleinigheidje aan auto, maar dat word direkt opgelost , super!
30 January 2025
M
Den bosch
Eerlijk, betrouwbaar en een goede service
Afgelopen december heb ik mijn eerste Suzuki Swift uit 2017 bij Bextro Auto's gekocht.
Eric nam alle tijd voor ons, legde alles over de auto uit en na een proefritje was ik verkocht.
Een eerlijke en betrouwbare garage die ik iedereen, die opzoek is naar een Suzuki of Opel, zou aanbevelen.
3 January 2025
Kimmy
Sittard-Geleen
Top!
Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en eerlijke prijs.
8 December 2024
Carmen
Beek en Donk
Een eerlijke, betrouwbare en vriendelijke autohandelaar.
We werden gastvrij ontvangen met meteen een duidelijk verhaal. Alles werd in korte geregeld. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Een klein bedrijf met een automerk Suzuki zonder poespas maar wel professioneel!
14 November 2024
Frans
Deurne
Top!
Met problemen met mijn auto vanuit een andere garage bij Bextro terecht gekomen, snelle service en goede oplossing. Denken mee en willen alleen het beste. Veel geluk gehad dat hij binnen no-time een fijne nieuwe betrouwbare auto had gevonden. Prettig en snel in contact en altijd eerlijk over mankementen, kosten, verwachtingen. Top!
14 November 2024
Lotte
Uden
Voldeed aan alle verwachtingen en afspraken.
Heel prettig contact en eerlijk advies en uitleg.
20 October 2024
Laura
Rosmalen
Betrouwbaar
Onlangs een suzuki swift aangeschaft bij Bextro
Mooie auto en goede adviezen en eerlijk
En zelfs lekkere klets
17 October 2024
Loes
Boekel
Helemaal top!
Mijn suzuki swift 2012 gisteren eergisteren opgehaald. Top service met een goede indruk.
Zeker je auto kopen hier!
5 September 2024
Kevin
Uden
Heb een zoek opdracht uitgezet met mijn wensen en binnen korte tijd kreeg ik een voorstel van een auto. Oaks ik hem wilde hebben. Uitstekende service zowel bij verkoop als onderhoud van de auto. Ze denken mee en verlenen uitstekende service tegen een eerlijke prijs
5 September 2024
Belin
Boekel
goede prijs kwaliteit verhouding en goede service.
gewoon zoals die hoort te zijn
3 July 2024
Bert
Bextro Betrouwbaar
Bextro zijn aardig, behulpzaam en betrouwbaar.
Komen afspraken na en geven altijd dat extra beetje meer.
Dit is alweer onze tweede auto.
30 June 2024
R
Volkel
Behulpvolle mensen met mooie, betrouwbare auto’s
Alles is netjes gegaan en ze hebben mooie, betrouwbare auto’s. Naar mijn idee is dit een bedrijf waar je op kan vertrouwen met goede service. Zou zeker aanraden hier een auto te kopen!
29 June 2024
Niels
Den Bosch
Proffesioneel
Superfijn geholpen. Het was de eerste garage waar we gingen kijken en gelijk geslaagd. Voelt vertrouwd. Ik ga daar zeker terug komen.
15 May 2024
H