goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne instructeur gehad. Deze heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Bedankt hiervoor

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Prima geregeld alles.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en de heer van de Wildenberg is zeer begripvol\r\nBen blij dat mijn zoon hier rijles heeft gehad en zijn rijbewijs de eerste keer heeft gehaald\r\nSuper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd fijn gelest bij diverse ervaren motorinstructeurs. Hierdoor ook in één keer geslaagd voor beide examens, super voorbereiding.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanuit het werk heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn rijbewijs te halen. Ik zelf heb dus niet echt vergeleken wb prijs/kwaliteit. Maar ben wel zeer tevreden over de rijschool en al het geduld :)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top 👍🏻

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Heel proffesioneel en vakkundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kundig en professioneel. Goede uitleg en tips gekregen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een super fijne rijschool.\r\nAls ik weer een rijbewijs wil halen kom ik weer rijlessen bij jullie.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Had eerder mijn a2 rijbewijs hier gehaald, dus werd het onderhand tijd voor mijn a rijbewijs. Het eerste rijexamen ging niet door omdat er helaas een storm woedde over Nederland, maar deze nieuwe datum van vandaag een stuk beter weer en: gehaald! Erg fijn lessen. Verzekerd de weg op.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke en deskundige lessen gehad van zowel Gerard als Nitya. Uiteraard is het behalen van het rijbewijs belangrijk maar Rijschool Wildenberg gaat nog een stapje en zorgt ervoor dat je met veel zekerheid op de motor stapt! Daarnaast beschikt Rijschool Wildenberg over erg fijne motoren die erg geschikt zijn om mee te lessen. Sommige rijkleding is wel wat aan vervanging toe maar ik heb begrepen dan hier al aan gewerkt wordt. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede ervaring gehad bij Rijschool Van den Wildenberg. In Bert een ontzettend goede en leuke instructeur gehad. Hartstikke bedankt aan alle mensen van Van den Wildenberg en Bert in het bijzonder.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de instructeurs bleven ten allertijden rustig en dat bracht een goed gevoel. de uitleg was ook zeer duidelijk en ik ben blij dat we bij deze rijschool zijn uitgekomen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2 lessen bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar rijschool Wildenberg. Wereld van verschil! Hier nemen ze rustig de tijd voor je en stellen je erg op je gemak. Super fijne en gezellige lessen gehad van Bert van Stiphout. Zeker een aanrader wbt rijschool en instructeur!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ligt eraan over welke instructeur we het gaan hebben. Ik vul het voor de eerste instructeur in.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool! Ik wil Bert van Stiphout en Fred Diks bedanken voor de fijne en leerzame rijlessen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven