Ik ben heel tevreden over de Rijschool Wildenberg in Eindhoven
Ik ben heel tevreden over de Rijschool Wildenberg. Ze staan je vriendelijk te woord zijn duidelijk en nemen de tijd voor je om alles uit te leggen als je iets moet weten of doen en je weet niet precies hoe of wat. Ook om 't halen van je theorie doen ze wat ze in hun macht hebben om je te kunnen laten slagen als je dat niet zomaar lukt. Dmv. Theorielessen die je dan mag genieten zelfs als je langzaamlerend, vlug afgeleid of iets dergelijks bent. Ik met ADHD en faalangst ben daar zeer mee geholpen geweest dankzij het meedenken van de Rijschool en mijn instructeur.
Ik heb dus ADHD en faalangst en wist dat ik bij Rijschool Wildenberg daarvoor op 't goede adres was omdat ze dat aangeven op hun website.
Ik ben daar met mijn neus in de boter gevallen want heb echt geluk gehad met mijn instructeur. (Fred)
Naar mijn mening had ik het zonder hem niet zo snel gehaald. Omdat ik nogal een trubbeltrees kan zijn en onzeker over of ik het op mijn leeftijd (40) nog wel onder de knie zou krijgen allemaal.
Maar ook even alle eer naar mijn instructeur (Fred) die mij elke les in wat voor stemming ik ook was goed aanvoelde en me rustig en zo ook geconsentreerder kreeg om zo mij het rijden goed aan te leren.
Mijn ervaring over de Rijschool Wildenberg is dus gewoon Top ik heb er niks over aan te merken verder.
Gewoon zo door gaan zou ik zeggen.
Bedankt voor jullie tijd om mij mezelf goed te laten voelen in een auto, me geleerd hebben om veilig in 't verkeer deel te durven nemen en zo mijn rijbewijs heb kunnen behalen.
Thnx Rijschool Wildenberg. (ihb. Fred)