Vanaf dag 1 is mijn ervaring met Rijschool Wildenberg fantastisch geweest! Mezelf in de middag aangemeld voor een proefles motorrijden en ik werd dezelfde avond nog opgebeld of ik de volgende week tijd had voor de proefles.
Tijdens de proefles voelde op de motor zitten meteen vertrouwt. Dit kwam door de duidelijke instructies van zeer ervaren instructeur Willy, wie de motorrijlessen niet alleen uitdagend maakt maar ook ALTIJD in is voor een pretje!
Na de proefles is het snel gegaan, door heel actief de planning van het cbr in de gaten te houden, heeft deze rijschool ervoor gezorgd dat ik binnen twee maanden (10 lessen) mijn motorrijbewijs heb kunnen behalen.
Dan nog de laatste puntjes waarom deze rijschool niet minder dan 5 sterren verdiend!:
- Ze zijn vanaf dag één meedenkend geweest, zowel in rijlessen plannen als geld besparen voor de leerling. Ik geloof er heilig in dat je bij Wildenberg niet meer lest dan je zelf nodig hebt, dat i.c.m. de concurrerende prijzen maakt het een top rijschool.
- De Koffiebeker/goodiebag was het kersje op de taart en zal dan ook altijd een speciaal plekje in mijn kast hebben