Mooi

Een prettige en vooral leerzame manier om je rijbewijs te behalen.

Hele fijne rijschool!! Ik heb sinds maart 2023 tot en met augustus 2025 bij instructrice Nancy in de auto gezeten. Nancy heeft mij geweldig goed op weg geholpen. Ze heeft mij niet alleen veilig leren rijden, maar ook met zelfvertrouwen. Ik heb de rijlessen altijd prettig gevonden.

Gezellige, gastvrije sfeer, perfecte leeromgeving

Ik heb mijn auto en aanhanger rijbewijs hier gehaald en binnenkort voor de motor. Hele vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben.

Goede instructeur, leuke lessen

Fijne lessen gehad, veel geleerd in korte tijd. Ellen hield rekening met mijn autisme indien nodig. Het was leerzaam en heel leuk!

Heel blij dat ik voor rijschool Wildenberg heb gekozen!

Rijschool Wildenberg was voor mij een fantastische rijschool omdat ze een heel fijn team hebben. Ze kijken echt naar wat je nodig hebt en ondersteunen je tijdens het het hele traject. Mijn vaste instructeur Sandra heeft mij enorm veel geleerd en vertrouwen gegeven. Maar ook met invallers heb ik goede ervaringen, ze zijn erg betrokken. Kortom ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!

Sven is een top instructeur

Geweldige rijschool!

Wildenberg vind ik een hele fijne en flexibele rijschool! Ik had echt een hele fijne rijinstructrice namelijk Patricia. Zij legt alles op een duidelijke en rustige manier uit, waardoor ik me altijd op mijn gemak voel in de auto. Ze bewaart de rust, zelfs in stressvolle situaties, en zorgt tegelijk voor een super gezellige sfeer tijdens de lessen. Dankzij haar duidelijke uitleg en fijne begeleiding voelde ik me steeds zekerder achter het stuur.

goede ervaring gehad met wildenberg..

Wildenberg is een bekende rijschool waar een duidelijke manier van werken is. Belangrijk is dat er wel een klik is met de instructeur.

Super ervaring bij Rijschool Wildenberg!

Lindsey voelde zich altijd op haar gemak en is meteen de eerste keer geslaagd. Wij zijn ontzettend tevreden en raden deze rijschool zeker aan.

Goede rijschool

Lessen van hoge kwaliteit. Goede, duidelijk instructeurs. Goede klantenservice en veel duidelijkheid over inhoud lessen/examens. Prijzen zijn echter wel extreem.

Top ervaring

Hele fijne rijlessen en daardoor ben ik in een keer geslaagd!

Een snelle, leerzame en gezellige manier om mijn rijbewijs behaalt te hebben.

Top rijschool! Mijn instructrice was Nancy en ik heb een kleine 11 maanden gedaan over mijn rijbewijs. Nancy is de perfecte combinatie van eerlijk, gezellig en streng als het nodig is. Ze geeft erg om het welzijn van alle weggebruikers (inclusief de leerling) en geeft ook veel om efficiënt verkeer. Ze wil dus niet alleen leert om goed genoeg te rijden voor je examen, maar dat je daarnaast de beste automobilisten wordt die je kan zijn. Ook keek ze vooruit aan mijn zelfstandig rijden en dacht altijd met me mee als er problemen waren. Door haar heb ik niet alleen heel snel mijn rijbewijs gehaald, maar ook een fijn proces gehad en kan ik op de weg rijden met het vertrouwen wat zij mij heeft meegegeven!

Kalm, grondig, geduldig en professioneel

Als getalenteerd monotasker en 50-plusser dacht ik dat autorijden niet voor mij was weggelegd. Gelukkig trof ik René als instructeur, die me kalm, grondig, geduldig en zonder te pushen zelfvertrouwen op de weg gaf. Hij liet mij pas examen doen toen hij vond dat ik er echt klaar voor was, en warempel: in één keer geslaagd! Een schouderklopje voor mezelf, maar vooral veel dankbaarheid voor Team Wildenberg!

Top rijschool

Geduldig, goede uitleg & snel mijn motorrijbewijs gehaald

Heel goed!

Fijne instructeur! Legt alles rustig maar op een duidelijke manier uit. Als iets niet goed is geeft hij het aan maar op zo’n manier dat je ervan leert en niet het gevoel hebt van ik doe iets fout. Gezellige maar vooral leerzame rijlessen gehad!

Geweldig, vertrouwd en veilig!

Het was een fijne ervaring waarbij ik gerust werd gesteld en geholpen op een leuke leerzame manier. Erg dankbaar voor deze leuke lessen!

Super lessen

Hele fijne lessen gehad, houd rekening met de planning en vind het niet erg om aanpassingen te maken als dit ook mogelijk is. Lessen worden afgestemd op wat jij nodig hebt, een ook het tempo van de lessen is fijn. Rijinstructeur was in voor grapjes en kon ik altijd mee lachen.

een leerzame maar ook leuke ervaring

je leert goed van je rijinstructeur hoe je moet autorijden en de rij instructeur die ik had was ook heel gezellig wat de rijles eigenlijk altijd leuk maakte.

Goede instructrice

Duidelijke begeleiding van de rijschool

Super !

Ik heb bij Wildenberg rijlessen gehad voor BE. Instructeur Mart gaf veel goede tips en kon dit uitleggen. Erg tevreden en complimenten aan Mart.

Super Rijschool

Het is gewoon goed, goede rijinstructeur, echt super

Fantastisch

Alles goed geregeld

Alledrie de kinderen in een keer geslaagd!

Een duidelijke communicatie, goede rijopleiding!

Zoveel mogelijk les van 1 instructeur gekregen. Bij ziekte wordt je zelfs gebeld om te zeggen wie er vervangt. De lesduur van 90 minuten is heel fijn om goed te oefenen.

Heel goed

Een hele goede rijschool. De instructeur stemde de rijlessen af op basis van mijn rijstijl en hielp mij daardoor actief te werken aan de aspecten waarin ik mezelf kon verbeteren. Zowel het theorie- als praktijkexamen in één keer behaald.

Piuslaan 28

5614CM Eindhoven