Gewoon een Top bedijf en zeer vriendelijke en behulpzame mensen met kennis van zaken.
Ervaringen zijn prima, maar prijs voor onderhoud is te hoog
Ik ben hierheen kort in , nl. GOED , VRIENDELIJK EN BETROUWBAAR.
Prima, tevreden. We komen steeds terug! Dus!
Goede ervaring, flexibel met afspraken maken wat erg prettig is.
Ben diverse jaren klant bij autogarage Vullings en naar tevredenheid.
Ik heb prijs/kwaliteit een 8 gegeven, maar heb geen idee. Ik ben laeserijder
Medewerkers zijn erg servicegericht, korte wachtijden en je wordt tijdig geinformeerd over de status
Echt een fijn bedrijf,waar je vriendelijk en snel geholpen wordt en een gevoel dat je hier ook als klant wordt behandeld met een wederzijds vertrouwen. Daarbij was ik als vroegere klant en mijn schoenmoeder ook altijd tevreden over uw service. Daarbij ben ik ook vriendelijk behandeld bij onze nieuwe aankoop van Opel Adam. Onze dank hiervoor.
Top garage!
Ik heb mijn allereerste auto (Fiat 850 prijs f.2750,00) rond 1963, dus 50 geleden, gekocht bij Gebr. Vullings aan de Spoordonkseweg. Hieruit blijkt wel, dat ik voor 100% tevreden ben over jullie.