Snelle en goede service

Al jaren mijn auto's in onderhoud bij Russcher. Er wordt goed overlegd en er is een duidelijke communicatie.

Fijne betrouwbare garage

Fijne communicatie

Prima en correct bedrijf

Altijd goed geholpen. En komen alle verplichtingen na. Is aan teraden om een auto tekopen.

Prettig geholpen, mooie overzichtelijke garage, alles mooi opgeruimd. Tot de volgende keer

Prima garage

Onderhoudsbeurt met gratis apk Alles naar wens uitgevoerd Keurige werkvloer goede medewerkers Als klant voelt het hier goed

Eerlijk betrouwbaar en zeer goede service

Heb daar 2 auto'sgekocht,waar we ontzettend blij mee zijn. Goed onderhouden auto's en een eerlijke inruil. En mocht er iets mee zijn dan lossen ze het voor je op. Echt een topbedrijf.

prima bedrijf met goede service.

Net bedrijf met service zoals het hoort. Bij service beurt werd ons leenauto of fiets aangeboden. Vriendelijk personeel met juist advies.

meedenkend markt comfort prijs.

Super geholpen

Wij zijn super geholpen met de aanschaf en het onderhoud van onze rolstoelbus. Een dikke 10

doen wat ze zeggen.

Komen afspraken na, vertrouwd om zaken mee te doen.

top

geen onzin eerlijk en beleefd

Fijn ,netjes, zeer tevreden .

Snel geholpen.fijn om een leenauto klaar staat.

Uitstekend en al jaren goede ervaringen met Marcel Oedzes.

Altijd correct en verstand hebben van auto's.

Klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Ze zijn erg klantvriendelijk en correct weten waren ze over praten en geven goed advies.

Ze hebben gedaan wat ze moesten doen en meer dan dat.

De inspectie beurt goed uitgevoerd inclusief APK. Over vervangingen geïnformeerd en auto schoon teruggeleverd.

Vakwerk!

Hartelijk ontvangst. Mee denken! Vakkundig en goede uitleg. Mooi schone werkplaats.

Altijd prima service!

Zie boven.

Auto moest voor apk,afgekeurd. 4 nieuwe banden en nieuw stuurhuis. Bedankt voor de goede service

Heel mooi bedrijf met prettige mensen

Heel mooi en net bedrijf waar je goed geholpen word mijn bus is netjes afgeleverd , de afspraak voor een 1e beurt is wat verschoven omdat dat voor mij wat makkelijk uitkwam het is misschien maar een klein dingetje maar kan door een klant wel gewaardeerd worden. Een vriend van mij heeft op aanbeveling van mij ook een bus bij jullie gekocht en ik zal dit blijven doen !

Perfecte ervaring

Ik heb de auto gebracht voor onderhoud en APK. Ik kreeg keurig een leenauto mee. Voor de auto gemaakt werd kreeg ik keurig een offerte voor de kosten. Zeer netjes en vriendelijk geholpen. Top ervaring!

Prima bedrijf

Prima bedrijf,die doet wat is afgesproken. Goede service,en klantvriendelijk.

Top service

Goede en snelle service