• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen ervaring met werkplaats

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Mensen,\r\n\r\nAutobedrijf Russcher uit Staphorst is een zeer goed autobedrijf,eerlijk en betrouwbaar en vriendelijk en een zeer goede service,echt een aanbeveling om uw auto bij hun te kopen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoudsbeurten,apk\'s en kleine reparaties\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn Tiguan nu 2 jaar inhoud en ben zeer tevreden over de werkplaats, de service en afhandeling van klachten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zaterdagochtend kwamen wij met pech te staan. De multiriem begaf het. Via internet kwamen we bij Russcher terecht die ons een uitstekende service heeft geboden. Afsleep en reparatie gaven een heel acceptabele eindrekening. Russcher is voor ons een topbedrijf gebleken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie ervaring,heldere afspraken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu aan toe[ 21.02.2013] uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel, klantvriendelijk en keurig bedrijf. Vergeet de meeste merkdealers en breng je auto hier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig bedrijf, afspraak is afspraak. Dealerservice voor een universeel tarief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je weet van te voren waar je aan toe bent (duidelijkheid). Gewoon een nette prijs/kwaliteit zeker t.o.v. een dealer (scheelt al gauw de helft) Je wordt hier zeer netjes als klant behandeld. Kortom zeer tevreden (gelooft u me niet ga er een keer langs)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk. Iedereen die daar werkt is betrokken bij het bedrijf. Kleine reparaties kunnen vaak direkt verholpen worden. Vooraf wordt een goede kostenbegroting gemaakt. Er ontstaat een goed kontakt met de klant en heel belangrijk is dat gemaakte afspraken nagekomen worden. En dit is dik in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een goudeerlijk bedrijf met een uitstekende service, een voorbeeld van bekwaamheid!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het een bedrijf is waar je op aan kunt, zoals beloftes worden altijd waargemaakt. kosten worden altijd besproken.

Industrieweg 51

7951 TA Staphorst