Fijn familie bedrijf met persoonlijke benadering

Fijne rustige mensen zonder teveel poespas en overdreven verkooppraatjes. Mooie selectie aan auto’s die zichzelf verkopen!

Goede en snelle service

Geen wachttijden en alles in goed overleg.

De beste garage in de regio

Zeer klantvriendelijk je wordt altijd direct geholpen en het probleem wordt vakkundig opgelost.

100% servicegericht

Vriendelijke mensen, die er alles aan doen kwaliteit te leveren.

Oplossingsgericht en hulpvaardig

Wij zijn al jaren klant bij Russcher en altijd uitstekend geholpen. Meestal komt een defect met de auto onverwacht en ongelegen maar er wordt altijd geholpen en mee gedacht. Wij zijn super tevreden!

Top bedrijf mensen met hart voor hun werk

Camper gebracht voor groot onderhoud Verlaat de werkplaats pas als hij weer helemaal TOP is mooi team

Heel goede hulpverleners.

Tijdens een heel drukke periode in de garage toch een oplossing vinden om het probleem op te lossen.

Snel en adequate service als je het nodig hebt

Uitstekend, telefoontjes worden snel opgepakt en adequaat op gereageerd . Super! Extra compliment voor de klantgerichte oplossingen van Marcel.

Wel een puntje van kritiek is, Had een zoek opdracht ingevuld op hun web site en dat heeft geen zin. Geen enkele reactie ook niet dat ze deze ontvangen hebben. Dus dat kunnen ze er beter afhalen. Verder mijn tweede auto bij Russher gekocht en deze waren goed en ook fijn afgehandeld.

Gewoon goede service top.

Goeie medewerkers die naar je problemen luisteren, Marcel je hebt een leuk stel medewerkers.

heel goed

hele goede service, bij reparatie altijd een leenauto gebruiken

Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak

Ontvangst prettig. Nette zaak, ze nemen de tijd. Afwikkeling perfect, kortom zeer tevreden.

Betrouwbaar, persoonlijk, netjes, fijne communicatie

APK weer netjes verzorgd! Fijne leen auto, goede service, prettige communicatie. Auto was snel weer klaar. Top!

Gewoon zoals het moet zijn

Goede service Juiste prijs Klantvriendelijk

Perfecte service EP systeem ook na de afrekening

Er is onder mijn camper een EP systeem geplaatst. Dat was best prijzig maar alle afspraken zijn perfect nagekomen. Ook een wijziging in de calibratie werd direct geregeld. Zeer tevreden; wel een stevige prijs.

tevreden

Was niet eerder bij jullie geweest. Hoorde van vriend (Hoek Maarssen) dat jullie een no nonsense bedrijf zijn. Directe lijnen, gemotiveerd personeel, mocht bij de reparatie zijn. Dit zijn zaken die me aanspreken. Ga zo door en maak er niet een onpersoonlijk bedrijf van. (wat je zo vaak ziet). Enige negatieve wat ik kan bedenken is de prijs van de gebruikte onderdelen. m. vr. groet, Eppie Bok.

Goed zoals het hoort

Werkplaats tien met een griffel

Prettige, snelle en deskundige service

Al 17 jaar zijn wij tevreden over de service en de deskundigheid van Russcher Auto’s. Altijd staan ze voor ons klaar op een prettige en vertrouwenwekkende manier. Kortom, top!

prima garage

Vriendelijk je word correct te woord gestaan goede service word goed uitleg gegeven wat er allemaal gebeurd is aan de auto in de werkplaats

Gewoon top super

Goed bereikbaar per telefoon Kennis van zaken Aardige en fijne mensen Altijd staan ze klaar voor de klant

Ervaringen garage onderhoud en verkoop afdeling is meer dan goed

Afdeling garage denkt mee om niet onnodige kosten te maken, dat is in deze tijd al iets wat je niet vaak meer tegen komt. Afdeling verkoop geeft een goed advies en een correct inruilvoorstel.

Top bedrijf, goeie service, goeie werkplaats en de auto’s staan er keurig bij!

Super nette auto gekocht. De auto’s staan er keurig bij. Mooie showroom ook. Netjes geholpen en toen er achteraf door ons nog wat te wensen was, werd daar direct gehoor aan gegeven. Zeer aan te raden dit bedrijf !

prima service

Vriendelijk / goede service. Gebruik leenauto ideaal.

Vakkundige service

Alleen maar goede ervaringen korte lijnen en goed personeel.

Snel vertrouwd en menselijk

Industrieweg 51