Duidelijke communicatie, afspraak = afspraak

Ontvangst prettig. Nette zaak, ze nemen de tijd. Afwikkeling perfect, kortom zeer tevreden.

Betrouwbaar, persoonlijk, netjes, fijne communicatie

APK weer netjes verzorgd! Fijne leen auto, goede service, prettige communicatie. Auto was snel weer klaar. Top!

Gewoon zoals het moet zijn

Goede service Juiste prijs Klantvriendelijk

Perfecte service EP systeem ook na de afrekening

Er is onder mijn camper een EP systeem geplaatst. Dat was best prijzig maar alle afspraken zijn perfect nagekomen. Ook een wijziging in de calibratie werd direct geregeld. Zeer tevreden; wel een stevige prijs.

tevreden

Was niet eerder bij jullie geweest. Hoorde van vriend (Hoek Maarssen) dat jullie een no nonsense bedrijf zijn. Directe lijnen, gemotiveerd personeel, mocht bij de reparatie zijn. Dit zijn zaken die me aanspreken. Ga zo door en maak er niet een onpersoonlijk bedrijf van. (wat je zo vaak ziet). Enige negatieve wat ik kan bedenken is de prijs van de gebruikte onderdelen. m. vr. groet, Eppie Bok.

Goed zoals het hoort

Werkplaats tien met een griffel

Prettige, snelle en deskundige service

Al 17 jaar zijn wij tevreden over de service en de deskundigheid van Russcher Auto’s. Altijd staan ze voor ons klaar op een prettige en vertrouwenwekkende manier. Kortom, top!

prima garage

Vriendelijk je word correct te woord gestaan goede service word goed uitleg gegeven wat er allemaal gebeurd is aan de auto in de werkplaats

Gewoon top super

Goed bereikbaar per telefoon Kennis van zaken Aardige en fijne mensen Altijd staan ze klaar voor de klant

Ervaringen garage onderhoud en verkoop afdeling is meer dan goed

Afdeling garage denkt mee om niet onnodige kosten te maken, dat is in deze tijd al iets wat je niet vaak meer tegen komt. Afdeling verkoop geeft een goed advies en een correct inruilvoorstel.

Top bedrijf, goeie service, goeie werkplaats en de auto’s staan er keurig bij!

Super nette auto gekocht. De auto’s staan er keurig bij. Mooie showroom ook. Netjes geholpen en toen er achteraf door ons nog wat te wensen was, werd daar direct gehoor aan gegeven. Zeer aan te raden dit bedrijf !

prima service

Vriendelijk / goede service. Gebruik leenauto ideaal.

Vakkundige service

Alleen maar goede ervaringen korte lijnen en goed personeel.

Snel vertrouwd en menselijk

Gewoon Goed!!

Gewoon Goed!!

Sehr gute/r Beratung und Service

Ich habe eine Wohnmobil Niesmann Bischoff bei Russcher gekauft mit zusätzlicher Option Gastank. Später noch eine Batterie und Solarpaneele nachrüsten lassen. Hat alles super geklappt, man stellt sogar einen Leihwagen für die Umbauzeit zur Verfügung. Das gibt es nur selten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service en vriendelijk personeel dat een oplossing zoekt voor een probleem en niet met ‘standaard’ oplossingen komt.

Toppertje goede service leuk personeel

Goede services Goede uitleg

Super snelle service, en erg klant vriendelijk.

Mijn auto bij dit bedrijf gekocht, naar volle tevredenheid. En ik houdt mijn auto hier ook graag in onderhoud. Ook hierin ben ik erg tevreden. Open en eerlijke communicatie, je wordt als klant behandeld, niet als nummer.

Bijzonder goede service

Altijd stabiele goede kwaliteit service gedurende de afgelopen 10 jr

Goede eerlijke service

Heel klantvriendelijk, goede snelle service, nette leen auto. Er wordt goed overlegd wanneer er reparatie nodig is. Fijne garage!

Geweldig bedrijf

Snelle service, netjes, behulpzaam

Goed, betrouwbaar en prettig bedrijf en de service is zeer hoog.

Een goed en compleet advies van Roelof Russcher deed mij besluiten om hier een nieuwe Hymer camper te kopen.

Russcher auto’s is een vriendelijk en servicegericht bedrijf

Wij hebben onze huidige camper bij Russcher auto’s gekocht. Naast een vriendelijke ontvangst kregen we ook nog een hele goede inruilprijs voor onze “oude” camper. We hebben de Hymer camper nu een aantal maanden, en deze bevalt erg goed. Ook de werkplaats is erg kundig en geeft erg goede service. Wij zijn erg blij dat wij klant zijn van Russcher Auto’s BV. “ Een bedrijf dat staat voor wat ze beloven “.

Weer super geholpen

Keuring en kleine dingetjes , weer super geholpen. Snel en niet duur

Industrieweg 51

7951 TA Staphorst