• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg positief. Goed contact.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief en betrouwbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer betrouwbaar adres waar service en het meedenken met de klant hoog in het vaandel staat !!\r\nGezien de afstand (109km) heb ik een periode geprobeerd het onderhoud bij andere garage\'s uit te laten voeren. Maar door schade en schande erachter gekomen dat Russcher één van de weinige garages zijn die wel te vertrouwen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwalitatief goed bedrijf. Goede service, persoonlijke aandacht. Duidelijke communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige omgang en vriendelijk personeel.\r\nsnelle service...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring met russcher gehad. Via kennis aan adres gekomen, nml voor de eerste maal klant. Auto is automaat en de startmotor was kapot, auto is gratis opgehaald en was binnen 2 dagen klaar. Men wordt van te voren ingelicht qua kosten van de reparatie. Ook wordt je naar huis gebracht of gehaald zodra de auto klaar is. Doorgaan zo fa Russcher

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn vrouw en ik zijn reeds 9 jaar vaste klant bij Russcher auto\'s.\r\n9 jaar geleden kreeg ik een baan in Staphorst bij Thule towing systems(voormalig Brink trekhaken) en zocht een garage in de buurt van mijn werk.\r\nIk ging naar een garage waar de rest van mijn collega\'s ook heen ging, na hier een paar keer te zijn geweest voor kleine klussen (bandenwissel, beurt) was ik niet echt tevreden over de service maar kon ermee leven.\r\nNadat mijn airco het begaf in mijn auto wilde ik dit laten repareren bij de garage, maar die konden dat niet en ik moest op zoek naar een STEK gecertificeerd bedrijf.\r\nNa even gegoogled te hebben kwam ik bij Russcher auto\'s terecht, de monteur informeerde mij na een diagnose dat mijn aircopomp kapot was en dat een nieuwe aircopomp 500 euro kostte, maar hij adviseerde mij dat in het dorp een Alfa Romeo specialist was die gereviceerde onderdelen verkocht, hij regelde dat er een gereviceerde pomp in werd gezet voor 100 euro.\r\nIk was erg tevreden en verrast over het meedenken en de service, daarna ben ik eigenlijk met elke reparatie/klus bij Russcher gegaan en telkens werd er meegedacht over de beste oplossing voor de beste prijs, ik kreeg het gevoel dat dit een garage was die niet alleen dacht om zoveel mogelijk verdienen maar om de beste oplossing voor de klant te vinden.\r\n\r\nMijn vrouw deed het onderhoud en reparaties bij verschillende garages zoals Euromaster en Kwik fit, maar na een paar keer bij Russcher auto\'s te zijn geweest is dit ook haar vaste garage geworden.\r\nZe heeft hier zelfs 2 occasions gekocht, deze occasions werden prima afgeleverd en daar zijn veel kilometers mee gereden.\r\nZe is uitermate tevreden over het meedenken van het bedrijf en de prijzen die ze berekenen.\r\nIk kan u dit bedrijf ten zeerste aanraden! als u een no nonsens, betrouwbaar bedrijf met een hoge mate van know how, expertise en service zoekt dan kan ik u Russcher auto\'s aanraden!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede morgen,\r\n\r\nkort, krachtig.............Reusachtig

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig er is geen betere garage dan russcher

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparaties perfect uitgevoerd en vooraf een uitstekende diagnose gesteld. Veel overleg en uitleg mogelijk. Zeer plezierige om mee samen te werken. Eén van de weinige echt geinteresseerde chef werkplaats en ook één van de weinige bedrijven met een echt brandschone werkplaats.

Industrieweg 51

7951 TA Staphorst