Alles gaat prima in overleg! Er wordt goed naar je wensen en behoeftes geluisterd
Zeer te vreden!!!
supergoed! fijne instructeurs, Bianca doet echt haar best om de planning te maken zoals je het graag wil. ook fijn dat er meer instructeurs en meer auto\'s zijn, ze bellen je nooit af. theorieles ook erg goed.
Een goede ervaring! Effectieve lessen, veel geleerd in een korte tijd.
een erg prettig en fijne sfeer
Ik heb alleen maar goede dingen over deze rijschool te zeggen, de service is super, de mensen en de instructeurs zijn gezellig,leuk, grappig en leren je goede dingen op een leuke manier!
Heel prettige rijschool, die ik zeker aan anderen zal aanbevelen. Fijn dat de lessen ruim van tevoren ingepland kunnen worden, zodat je daar rekening mee kunt houden. Les op flexibele tijden is mogelijk,.
Goede en vriendelijke instructeurs. Als je vragen hebt kun je bij ze terecht.
Ik heb hier 2 maanden heel goed kunnen lessen. Alles ging in overleg. Van het verzetten van een les tot het inschrijven voor een Examen. Ik ben heel tevreden over de manier waarop alles is gelopen en zou ze dan ook zeker aanbevelen bij anderen.
Ik ben zeer tevreden over Van Gerwen. De rijlessen waren prima en ik ben altijd snel geholpen!
Was Super leuk het rijden gezellige rij instructeur hele leuke vrouwelijke secretaresse echt super
Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf. Er word goed les gegeven
Wij zijn meer dan tevreden over de rijschool. En zullen hiervoor ook reclame maken. Loes en Jos zijn toppers. Ze zijn erg enthousiast, leggen alles goed uit en regelen het tot in de puntjes. Justin is helemaal te spreken over Jos en wij ook. Er komen er bij ons nog 2 die het rijbewijs gaan halen in de toekomst, ook die zullen jullie kant op komen met de hoop te kunnen lessen bij Jos en de spontaniteit van Loes opnieuw mee te kunnen maken met het regelen van zaken.
Ik ben zeer tevrede over dit bedrijf. De insructeurs zijn zeer kundig. Ook zijn alle benodigde papieren voor mij aangevraagd en er is heel duidelijk uitgelegd wat ik moest doen om het chauffeurspasje aan te vragen. Heb daar ook nog over gebeld en ben toen heel netjes te woord gestaan.
elke keer super goede uitleg en als je een keer niet kan lessen word er meteen een andere dag gepland ! en de lessen worden weken van tevoren gepland dus daar kan je rekening mee houden.
Goede uitleg!
Gewoon goed