Er zijn hele goede instructeurs serieus en met ervaren.
Een fijne rijschool met fijne instructeurs die meedenken en vragen om hoe en wat en die je gerust stellen. En ze hebben fijne auto's om in te lessen
Goede rijles. Ik heb snel en veel geleerd.
ik heb het lessen als heel leuk ervaren. veel geleerd en een goede uitleg gehad, en in 1x geslaagd !!!
Voor mij niet van toepassing omdat ik maar 1 dag aanwezig ben geweest.
Fijne rijlessen Goede service Goede instructeurs
Goede begeleiding en geduldige instructeurs! Ook planning was prima af te stemmen met het kantoor.
Prettige instructeurs, fijne app
Ik heb 3x 2uur gelest En het is prima verlopen. Genoeg kennis aanwezig bij van Gerwen.
Positief ook wel rommelig, maar wel correct
E achter B, dat haal ik zo. Dat viel tegen, gezakt... maar door rustige, ervaren rijschoolleraren toch voor de 2e keer geslaagd. Superfijne begeleiding!
Ik had er fijne begeleiding en werd goed geholpen als ik vragen
Goede rijschool
De instructeurs en administratie is goed en proberen er het beste van te maken,maar het materiaal is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.
Ik ben heel tevreden met mijn rijlessen bij Van Gerwen. Ik heb 4 verschillende instructeurs gehad afwisselend en vond dit heel fijn, omdat ze allemaal op verschillende dingen letten en op deze manier wen je eraan dat er steeds iemand anders naast je zit tijdens het rijden. De rijlessen duurden 2 uur, wat voor mij de perfecte duur was waarin alles aan bod kwam. Je kunt aangeven waar je nog aan wilt werken en hiermee wordt rekening gehouden. Het enige minpunt vind ikzelf dat ik vaak gebeld werd of mijn rijles toch verplaatst kon worden, maar verder ben ik écht tevreden en zou ik het iedereen aanraden om bij Van Gerwen te lessen.
Motorrijbewijs gehaald, door Ed en Leonard zeer goeie lessen gehad! Vakmannen!
Prima rijschool, goede instructeurs
Je weet waar je aan toe bent en je word duidelijk gestuurd naar verbeteringen in je rijvaardigheid
Fijne en goeien rij instructeurs gewoon goed
Mijn start voor een nieuwe toekomst
Een goede rijles wordt goed uit gelegd wat je verkeerd doet en daar een juist advies voor gegeven en als je wat goed hebt gedaan wordt dat ook netjes gezegd en vooral een gezellige rijles
Alles goed en netjes geregeld. Duidelijk.
Prettige rijschool. Fijn dat je elke keer dezelfde instructeur krijgt. Telefonisch en per mail goed bereikbaar. Vanwege corona zat er veel tijd tussen de examens. Dat was minder fijn, maar daar kan de rijschool verder niet veel aan doen.
Mensen zijn aardig, geven goed les, luisteren goed naar jou voorkeuren van het plannen van de lessen. Echt wel een aanrader
Ik heb een goede ervaring gehad met Van Gerwen. Dingen werden duidelijk uitgelegd en goed geregeld!
Wij helpen jou graag aan je rijbewijs! Van Gerwen Opleidingen geeft rijles in de categorieen auto, aanhanger, motor en bromfiets. Ook verzorgen we beroepsopleidingen zoals vrachtauto(/aanhanger), hef- en reachtruck en taxiopleidingen. Neem vrijblijvend contact op met ons via info@vangerwenopleidingen.nl of kijk op onze website www.vangerwenopleidingen.nl Graag tot ziens!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.