Geweldige rijschool!

Ik raad iedereen deze rijschool aan. De theorie lessen heb ik als super fijn ervaren. De uitleg was duidelijk en je vragen werden goed beantwoord. De uitleg en tips met rijlessen waren super en er wordt goed naar je examen toe gewerkt.

Hele fijne rijlessen gehad, goed naar mijn examen kunnen werken. heel flexibel in dagen en tijden als het mij niet uitkwam. Gewoon heel fijn en goed ervaren!

Ze geven goed advies hoe je moet rijden

Ze zijn duidelijk hoe je moet rijden en waar je moet opletten als je bezig bent .heel fijn lessen gehad

Super fijne rijschool!

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, stellen je op je gemak en denken op alle vlakken met je mee. Super blij met de professionele begeleiding die ik heb gehad met het behalen van mijn motorrijbewijs.

Fijne professionele rijschool

Leuk personeel en denken goed mee, zeker aan te raden.

Uitstekende begeleiding

Kortgeleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald na het volgen van motorlessen bij Rijschool van Zuylen. Gedurende mijn lessen heb ik een erg fijne, persoonlijke begeleiding ervaren. Zeker een aanrader!

Leuke les

Leuke les en goude tip krijg je op lesseb

Goede rijinstructeurs

Heb een aantal rijinstructeurs gehad die allemaal goed hebben geholpen in het halen van mijn rijbewijs : )

Een rijschool met goeie instructeurs.

Ik heb 1 keer per week rijles gehad. De planning was altijd duidelijk en ik kreeg rijles van twee verschillende instructeurs die duidelijk en rustig les geven.

Fijne rijschool

Met mijn examenvrees, de goede begeleiding en door niet op te geven ben ik toch geslaagd!!

Heel erg op je gemak stellend en vriendelijk allemaal.

Fijne lessen , goede instructies en duidelijk

goed rijlessen gehad en fijn ervaring

Zeer vakkundig en vriendelijk.

De instructeurs bereiden je erg goed voor op de examens. Het is echt een familiebedrijf. Iedereen is vriendelijk en oprecht. Ik heb hier met plezier motorlessen gevolgd en beide examens in 1x behaald. Als je twijfelt, neem een oefenles en je begrijpt meteen wat ik bedoel.

Persoonlijk en vriendelijke benadering!

Rick en Hans zijn geweldig

Ik heb een hele goede ervaring met deze rijschool, zijn flexibel en komen de afspraken na.. Vriendelijk en eerlijk! Hans Traa en Rick van Schijndel zijn ook echte aanraders echte toppers !!!

Top rijschool voor je A rijbewijs

Nuchter en respectvol

Ik heb er voor gekozen om mijn motorrijbewijs te halen bij van Zuylen. Ik was elders begonnen met mijn motorrijbewijs en merkte dat het totaal niet klikte, mij is op de andere rijschool gevraagd of ik niet beter kon stoppen en toen heb ik de keuze gemaakt te switchen. Inmiddels dus in 1 keer beide examens behaald en mijn rijbewijs aangevraagd. Ik mijn lessen als prettig ervaren met soms een kleine tegen slag maar doormiddel van goede communicatie vanuit de rijinstructeurs en de eigenaar een plan van aanpak gemaakt. Na het aangegeven van mijn wensen werd er direct geluisterd en zijn mijn laatste lessen heel fijn verlopen. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug voor mijn auto rijbewijs. Nog een bedankje naar Mathieu, Tim en Adelmo

Fijne rijschool/instructeur!

Fijne rijschool keurig geholpen en eerste keer geslaagd uiteraard!

Super geholpen met alles. Ik zou van Zuylen zeker aanraden!

Duidelijk en efficiënt

Ik heb van de week mijn rijbewijs gehaald dankzij Van Zuylen, ik heb bij mijn rijlessen super fijne en duidelijke uitleg gehad. Genoeg uitleg zodat ik het in 1x kon halen. Verder zag ik bij elke rijles verschil in mijn rij gedrag dankzij het advies die ik kreeg.

Fijne rijschool

Fijne rijschool, goede instructeurs.

Aanhanger rijbewijs in een keer gehaald

Door goede uitleg en positieve kritiek, goed voorbereid op examen gegaan. Thijs bedankt!

Klantgericht klantvriendelijk

Fijne rijschool met aandacht voor jou, door ervaren instructeurs!

Fijn bedrijf, duidelijke afspraken en goede instructeur!

Hoefstraat 10a

5345 AM Oss

Over Rijschool Van Zuylen

Bij van Zuylen draait alles om klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor alle geschreven reviews! Bij van Zuylen verzorgen met liefde en plezier vele rijopleidingen en beroepsopleidingen. Ons actuele aanbod is terug te vinden op onze website. Maar ook telefonisch of op afspraak staan we je graag te woord en voorzien we je van alle informatie met betrekking tot onze diensten. Hopelijk zien wij je snel bij van Zuylen!