Goede service maar daar betaal je ook naar!
Goedgekeurd APK en in 3 minuten klaar!
Alles snel geregeld - Klantvriendelijk en prima service
Snelle service na kapotte ruitenwisser
Ik had met spoed hulp nodig. er werd meegedacht en een oplossing gevonden. Heel prettig
Cindy en Hans snappen service. Alles klopt! Prijs-kwaliteit is perfect
Een jaar na aankoop van tweedehands auto was het tijd voor de grote beurt en APK. Noodzakelijk onderhoud verricht, duidelijke communicatie. Altijd zeer tevreden (ook over vorige auto en service)!
Goede communicatie en overleg. Meelevend, meedenkend en oplossing-gericht.
Service zoals je mag verwachten
Goed en snel.
Correcte , vakkundig en accurate service verlening ontvangen.
Oke
Van A tot Z goed geholpen
Communiceer met name met Hans Ploemen. Prettig en hands on persoon. Ook medewerkster Cindy die haar auto voor gebruik uitleent aan klant: top service
zie boven
Goede snelle service. Prima bedrijf.
Zorgen voor een klantvriendelijk oplossing.
Over de werkzaamheden die worden uitgevoerd ben ik zoals altijd zeer tevreden. Daarbij komt dat er een goede wachtruimte is waar je COVID-19 proof kunt werken tijdens de werkzaamheden aan de auto. Ook de koffie is lekker
Conform afspraak wordt er gehandeld.En dat geeft vertrouwen
Snel en goed geholpen. Cindy is geweldig
Gebeld, dag erna terecht kunnen en binnen een paar uur opgelost.
Kundig snel
Zorgenloos ben je als je hier komt, alles is goed geregeld.