Ditmaal bij Ploemen de buitenspiegel laten repareren. In plaats van een hele nieuwe spiegel, konden twee onderdelen vervangen worden. Dit scheelde enorm in de kosten. De spiegel is vakkundig gerepareerd en ook is even gekeken naar het motortje in de spiegel. Deze maakt nu ook geen geluid meer. Al en al weer erg tevreden!
Professioneel en correct altijd vriendelijk en behulpzaam
Ik kreeg het juiste onderdeel waarnaar ik op zoek was.
Nooit klachten na een reparatie en altijd optijd met afleveren.
Hallo. Jullie vragen om een reactie ivm jullie service ed. Om te beginnen ben ik tevreden over de wijze waarop ik bij Ploemen geholpen wordt. Toch zijn er altijd zaken voor verbetering. Voor de winterbanden had ik gevraagd om voor mij uit te kijken naar een set velgen. Kennelijk is dat niet gelukt, misschien volgt dat nog.?! Nu zijn de oude banden en velgen opgelegd maar bij deze optie had ik expliciet gevraagd deze chapeaus vast te zetten met tyreps. Dit hebben we inmiddels zelf gedaan. In het verleden heb ik twee van deze chapeaus verloren. Verder zou ik graag een ontvangst bewijs van jullie ontvangen mbt de ingeleverde zomerbanden op LM velg. Ook over de staat van de banden zou ik graag info ontvangen. Zie deze opsomming niet als kritiek maar als tips. Gr Riny Lemmens
werkzaamheden volgens offerte snel en goed uitgevoerd. Coron regels in acht genomen.
Na een uur wachten auto klaar. Alles in orden.
Zeer prettige garage, persoonlijk en klantgericht. Goede kwaliteit van dienstverlening.
afspraak in eerste instantie niet doorgegeaan maar dag erna goed en snel geholpen
Eerlijk en oprecht kreeg ik een technisch advies. Deskundig en klantgericht werd het probleem opgelost. Ps Gebruikt mailadres klopt niet.
Ben tot nu toe heel tevreden.
vriendelijke, snelle professionele service
Duidelijk in communicatie en goeie service
Garage Ploemen heeft zich alle moeite getroost om het euvel te verhelpen. Daar het geen standaard reparatie werd het oplossingsgericht aangepakt. Met uiteindelijk weer een plezierig rijdende auto als resultaat!
goede uitleg over de werkzaamheden waar vooraf overleg over was. geen onverwachte dingen
Direct bij aangegeven tijd werden werkzaamheden gestart, waardoor wachtperiode beperkt.
klantvriendelijk
Na een diagnose bij de dealer bleek dat de verstuivers van mijn auto kapot waren. Via via werd ik getipt om naar Ploemen te gaan gezien zij specialist zijn in VAG. Offerte opgevraagd en zij konden de verstuivers voor een hele nette prijs vervangen. Mijn auto weggebracht en een leenauto meegenomen. Na 3 dagen kon ik de auto ophalen. Alle 4 verstuivers bleken versleten en zijn daarom vervangen. Verder zijn er nog wat kleine dingen vervangen en nagekeken. Nu rijdt mijn auto weer als een zonnetje! Ik heb autobedrijf Ploegen ervaren als een net en eerlijk bedrijf waarbij service, kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel staat. Hier kom ik zeker weer terug!
Afspraak voor APK precies op tijd en kundig uitgevoerd.
Zeer snel actie ondernemen bij niet startende auto
Zie vorig venster
Top.
Derect geholpen goede uitleg vriendelijk professioneel snelle service