Ik heb mij Audi Q7 nu al 16 jaar en 570.000 km in onderhoud bij Hans Ploemen en zijn team en het feit dat deze auto nog altijd probleemloos rijdt is mede te danken aan de uitstekende onderhoud.
Professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Op vooraf offerte en telefonisch op de hoogte gehouden van evt extra kosten. Alles wordt open en duidelijk uitgelegd.
Prima snelle service
Lief aardig meedenkend naar oplossingen.
Zoals altijd perfect geholpen
Klant vriendelijk , denkt mee
Zoals altijd was het weer helemaal in orde bij Ploemen Meerssen, het personeel is vriendelijk, de monteurs zijn vakkundig en vlot, ik bracht m'n Audi om 08.15 uur voor een onderhoudsbeurt, kreeg een leenauto, en kon 'm weer om 11.30 ophalen. Service Old Skool !! Ga zo door.
Prima service.
alles loopt volgens afspraak en op tijd geleverd. En natuurlijk een goede kwaliteit.
ik wordt snel en netjes geholpen.
Niets aan toe te voegen.
Goed geholpen
Vriendelijk geholpen en werk wordt vakkundig uitgevoerd
Ik kom al jaren bij dit bedrijf voor onderhoud auto/ apk Vertrouwd, goed en men denkt altijd mee om een passende oplossing te vinden op een korte termijn! Een 10 plus voor mij
Kom er al jaren. Zeer te vreden.
Geholpen conform afspraak en op tijd.
Vriendelijke ontvangst en afhandeling nota. Ook bij navraag van werkorder ondanks defect van kopieermachine.
Iedere keer weer heel tevreden naar huis.
Na de beurt auto opgehaald, thuisgekomen bleek er iets kleins niet goed te werken. Direct terug kunnen komen, leenauto mee, en diezelfde middag verholpen als service van de zaak. Dikke prima
Ook mijn elektrische auto heb ik nu bij Ploemen in onderhoud gegeven. Erg blij met de snelle, betrouwbare service met een goede prijs/kwaliteit.
Al jaren klant. Betrokken en informele contacten. Haal/brengservice pluspunt.
Ik heb een uitstekende service gehad, erg fijn dat ik zo snel geholpen ben.
Remlicht kapot werd meteen hersteld.
Makkelijk afspraak maken; flexibel.
Auto s'morgens gebracht omdat hij niet startte. Zelfde dag klaar met nieuwe accu. Ook nog thuis opgehaald. Prima service en snel.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen