goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk,snelle service, vriendelijke. Mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, goede kwaliteit. Betrouwbaar. De communicatie kan nog wel wat verbeterd worden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word altijd netjes en correct behandeld,heb je bijvoorbeeld een kleinigheid aan de auto dan moet het wel heel gek wezen als je niet geholpen word.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf met vriendelijke betrokken medewerkers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opnieuw een open houding bij ontvangst. Vriendelijk, correct en keurig volgens vooraf overeengekomen afspraak geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gekocht een Renault Espace Grand 3.0 DCI V6 automaat 7 pers. via Marktplaats. Geen nieuwe, maar wel net de auto die bij ons past. Afspraak en een deal gemaakt. Omdat er nog wat kleine dingetjes aan gedaan moesten worden is de Espace een week later opgehaald en kregen wij een bruikleen. Wel een rit van ongeveer 130 km naar de Betuwe. Nadat alles prima was aangepast/gerepareerd kregen wij hem gepoetst en wel netje thuis afgeleverd. Zelfs een handleiding van de navigatie was keurig geregeld. Vervelend natuurlijk voor de garage dat er aan deze gebruikte auto (uit 2009) nog het één en ander gesleuteld moest worden, maar dat is op een perfecte wijze gedaan. Zelfs de 6 maanden Bovag-garantie is opgeschoven. Top bedrijf, waar het kopen van een gebruikte auto met Bovag-garantie geen enkel risico is. Als wij over enkele jaren een andere auto gaan zoeken, dan zullen we zeker bij Auto Reuvers in Losser beginnen. Mickel en Luuk bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf. Uitstekende en zeer vriendelijke service
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden een Renault Captur gekocht bij auto Reuvers.\r\nAangezien er de nodige formaliteiten afgehandeld moesten worden zou het langer gaan duren. Doordat er een menselijke fout is gemaakt en daardoor de papieren opnieuw moesten worden ingestuurd ging het nog langer duren.\r\nDe heer Reuvers heeft ons zijn excuus aangeboden en zou er voor zorgdragen dat alles goed zou worden opgelost. Nu dat is in de perfectie afgehandeld en heeft ons nogmaals zijn excuus aangeboden en heeft ons gecompenseerd. Tevens willen wij nog vermelden dat de heer Reuvers een goede- en moderne ondernemer is voor zijn klanten maar ook voor zijn werknemers. Dat hebben wij aan de lijve ondervonden.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na diverse opeenvolgende storingen is de auto goed gerepareerd, storingsproblemen opgelost en rijdt weer als een zonnetje!

voldoende, een redelijke ervaring

Enschedesestraat 32 A