goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, komen hun afspraken na.\r\nAl met al zeer positief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen gezeur, niet moeilijk doen gewoon aanpakken. Top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij een nette, professionele garage. Werd vriendelijk ontvangen, proefrit was direct mogelijk. Heldere communicatie richting mij ten aanzien van andere geïnteresseerden. Uiteindelijk gebeld dat geïnteresseerden afzagen van koop en was de zet aan mij. Direct dag erna, op zondag, teruggegaan en opnieuw proefrit gemaakt. Nogmaals vriendelijk en op een ongedwongen manier te woord gestaan. Besloten over te gaan op koop. Afgesproken de auto de komende woensdag in de avond op te halen, erg fijn dat dit mogelijk was. Na het afhandelen van het papierwerk met een tevreden gevoel én een zeer nette auto weggereden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Auto Reuvers. Opel Astra gekocht. Werden netjes ontvangen. Proefritje gemaakt en op en top afgeleverd bij aflevering. We hebben er ook maar een paar dagen op hoeven wachten om de auto op te halen. Top bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg te vreden ,over de service en snelle hulp en klant vriendelijkheid.\r\nEn een gemoedelijke sfeer ook erg belangrijk .\r\nDus al met al super bedrijf .\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positieve ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijkheid is top.\r\nIk werd thuis gebracht en mijn auto werd na de kleine beurt weer thuis afgeleverd \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, deskundig, service verlenend, mee denkend. Kortom een heel prettig bedrijf waar de klant koning is.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend en altijd correct

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tervreden over auto Reuvers .\r\nStaan altijd netjes voor je klaar . \r\nEn hebben verstand wat ze doen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en erg klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeft mijn 1 ste TOYOTA -AVENCIS wagon en 2 de TOYOTA verso alle beide automaat geïmporteerd,welke ik zelf had uitgezocht.En is prima afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend kontakt en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 hands VW Sharan aangeschaft via Reuvers. Ik ben erg tevreden over de service. Na aflevering bleken de standkachel en airco niet te werken, waar ik pas achter kwam toen het heel koud was resp. heel heet. De auto werd netjes opgehaald (ik woon op bijna 2 uur rijden) en binnen de garantie gerepareerd en weer thuis afgeleverd. Daar ben ik erg over te spreken ! Op deze manier is afstand geen probleem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels al een vijftal auto\'s gekocht bij de firma Reuvers. Ook voor onderhoud en schadereparaties ben ik vaste klant. Een groot deel van het personeel, waaronder Luuk Huisman, werk al jaren voor Denniël. Je bent geen nummer, maar hebt een naam. Dat schept een band.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig, uitleg over wat er is gebeurd
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij en altijd goede service.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser