Fijne ontvangst en eerlijke mensen

Hier mijn 1-serie weg gebracht, afspraak was ook echt afspraak w.b.t. inruil. Vooralsnog erg tevreden met onze nieuwe aankoop (5-serie) van afgelopen weekend.

Het personeel streeft erna 100% tevredenheid bij hun klanten!

Mijn ervaring is zeer positief het personeel is professioneel, accuraat en doelbewust bezig en dat geeft mij 100% te vredenheid. Ze inspecteren de gehele auto vakundig met veiligheid hoog in het vaandel. Voor ons één van de vakkundigste allround garages in Twente.

perfect geregeld

Eigen auto was defect, deze in kunnen ruilen en een andere XC90 uitgezocht. Tijdelijk een leenauto gehad. Alles zonder problemen.

Snelle en fijne service

Je moet wel geduld hebben

Prettig, rustig

ok

correct

Wordt snel geholpen,zeer vriendelijk

Top garage!

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen en zeer goede service!

Netjes

Andere auto gekocht alles snel en netjes afgehandeld

Prima geholpen

Super mooie auto afgeleverd !

Top service en dito verwachtingenmanagement. Gekochte auto is een plaatje!

GOED

Alles gelverd volgens afspraak, groot assortiment goede aflever service

Vriendelijk personeel, weten waarover ze het hebben.

Vakkundig, snel en goed geholpen!

Goede service na aankoop auto.

Goed p

Prima behandeling

Afspraken gaan altijd vlot, technische uitleg ok, Bij “probleempjes” altijd soepele oplossing. Een klein minpuntje: als ik naar een bepaalde medewerker vraag en deze is niet beschikbaar , dan wordt er gezegd: u wordt straks teruggebeld”. Beter is dat wordt gezegd: “ u wordt binnen een kwartier (of een ander tydstip) teruggebeld”. Als die tijd dan voorbij is kan de klant weer bellen.

Meedenken en klantvriendelijk

We worden altijd snel geholpen en een afspraak is zo gemaakt. Eigenlijk precies zoals je verwacht als je ergens een auto hebt gekocht, maar helaas zelden meemaakt. Meestal wordt de auto gekocht en wordt daarna de service snel beperkter. Bij Reuvers hebben ze wel begrepen dat als je mensen ook na aanschaf goed te woord staat, ze nog een keer terug komen. En is er dan onverhoopt toch iets met de auto, laten ze je dat weten en lichten ze netjes toe wat er is en wat en waarom er iets gedaan moet worden met kostenopgave vooraf. Zo hou je zelf de keuze en kom je nooit onverwacht voor verrassingen te staan. Ook leuk dat ze je daar gewoon allemaal begroeten. Alle personeelsleden (verkoop, service of onderhoud) begroet je als je er komt en de sfeer is er prettig.

Zeer meewerkend

Service is erg goed naar de klant toe.

Persoonlijke aandacht met goed overleg

- puntje Onvoldoende benzine om op en neer naar Enschede Noord te komen Ik had maar voor 24km benzine

Snelle beoordeling van de storing

Vakgarage waarbij klant nog koning is

We hebben hier onze BMW 5 serie gekocht. Keurig geholpen en netjes behandeld. Auto werd compleet afgeleverd. Ook nadien is het contact over verder verloop gewoon goed. Hier kunt u gerust naartoe gaan.

Uitstekende service .

Kundig en zeer vriendelijk.

Excellent services and response.

Auto-reuvers is customer oriented, always focusing on delivering fast services and very flexible towards customer needs.

• Would you recommend us? Yes

Prima service zoals gewoonlijk.

Grote beurt volgens afspraak prima geregeld.

Goede service en heldere communicatie

Aankoop van een auto met inruil op snelle en verstandige minder afgewikkeld en zonder problemen. De medewerkers zijn goed op hun taken voorbereid en hebben de juiste expertise

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser