snel de apk geregeld

Volgens afspraak netjes en snel de apk geregeld voor een redelijke prijs

Super net bedrijf

Auto was zo als beschreven. Netjes ontvangen en de koffie was lekker. Zijn super blij met de auto!

dik voor mekaar

Beurt+APK dik voor mekaar.

In een woord: super

Zoals altijd super

zeer goed

Ervaren en deskundig advies op al mijn vragen. Prijs-kwaliteit is zeer goed. Totale afwikkeling van aankoop, advies etc is 'dik' in orde

Geweldige service

Altijd keurig en goede service

Snel en vriendelijk

Vriendelijk, snel en makkelijk in omgang. Reparatie is snel en factuur word geregeld. Top

tevreden klant

altijd corekt geholpen kleine dingen worden direct opgelost.

Een klantvriendelijk bedrijf met een topservice!

Reeds een auto gekocht bij dit bedrijf waarbij ik hartelijk werd ontvangen en geholpen. De auto gaf daarna een storing aan waarbij de koppelingsplaten vervangen moesten worden. Auto reuvers heeft dit probleem keurig en professioneel opgelost door de auto helemaal in Utrecht op te halen en vervolgens met spoed te repareren onder garantie, en dat terwijl er een drukte was van minimaal 2 weken!

kwamen de afspraken in de garantieperiode goed na

kwamen de afspraken in de garantieperiode goed na

Zoals verwacht: snel en vakkundig!

Vriendelijke en goede service, helemaal top!

Uitstekende service

Meedenkend, atent, snel, enz. Gewoon prettig dat ze de zorg voor mijn auto op zich nemen. Ik wil er gewoon zonder gedoe mee kunnen rijden.

Klantvriendelijke service

Klantvriendelijke service. Geregeld extra klusjes zonder daarvoor extra kosten te berekenen.

Uitstekende service, ook na aankoop!

Recent een Landrover Discovery Sport bij Auto-Reuvers gekocht. Vriendelijk en deskundig personeel, dat ook na aankoop op een professionele wijze paar issues heeft verholpen. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Top service!

De apk laten doen bij Reuvers. Met drie kwartier kon ik hem weer mee nemen. Ik laat reparaties en apk altijd bij Reuvers doen, omdat de service en prijs-kwaliteitverhouding top is! Ik beveel ze 100% aan.

Helemaal goed.

Heel goed eerlijk en betrouw baar dus helemaal tevrede

Snel en betrouwbaar een auto gekocht

Correcte snelle afhandeling

Uitstekend service

Geen vertrouwen in deze zaak

Vrijdag 3 juli 2020 een proefrit aangevraagd voor een citroen C3 in de ochtend/middag. Eind van de ochtend werd ik gebeld dat de auto er nog niet was. Hij was nog in bezit van een vaste klant, terwijl ik een afspraak had voor een proefrit. Niet echt een lekker begin, en hierdoor kreeg ik al de indruk dat ik niet serieus werd genomen. Zaterdag ochtend een nieuwe afspraak gemaakt. Na een lange rit eenmaal aangekomen bleek dat de auto er niet was. Totaal geen vertouwen in deze zaak, en ze nemen mij dus niet serieus. Geen aanrader dus!

prima geholpen

snel en vriendelijk

Correct en vriendelijk geholpen

Bij aanschaf auto keurig alles afgeleverd.

Goed en professioneel

Fijne garage. Komt afspraken na. Goede service!

De auto bij aankoop netjes afgeleverd incl. nieuwe remschijven en -blokken. Minpuntjes: routeplanner en airco werkten niet. Inmiddels op zeer korte termijn naar alle tevredenheid hersteld

Prettig geholpen, fijne mensen.

We werden goed ontvangen, en prettig geholpen. Auto ingeruild voor een ander. Goede service.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser