Goede service, reparatie binnen de bovag uitgevoerd.

Heel goed

Prettig geholpen. Fijn dat probleem is opgelost!

top zeer goed

Mooi en fijn bedrijf niet moeilijk en zeer zeker aan te bevelen.

Zeer vriendelijk en super snel

Snelle service en zeer vriendelijk.

Uitstekende service

Auto gekocht daar vorig jaar, we dachten dat het allemaal koek en ei was alleen kregen we problemen met de auto zowel binnen de garantie als daar buiten en ze hebben er echt alles aan gedaan het probleem op te lossen , ze staan je altijd te woord en blijven kijken naar oplossingen , ze zijn eerlijk en denken mee Al met al echt dik tevreden top team

Geweldige service

Afspraken worden nagekomen. Goede garantie!

Service en kwaliteit uitstekend

We worden altijd netjes ontvangen. Alles is goed geregeld. Ook het vervangend vervoer. Werkzaamheden uitstekend gedaan.

Prettige gesprekken gevoerd, en goed geholpen

Paar mnd geleden mijn auro gekocht, netjes afgehandeld. Cijfer 7+

Goede service en afspraken

Super service van auto reuvers!

Poosje geleden een mooie audi a4 gekocht! Helaas had deze temaken met een bekend probleem qua olie verbruik. Dit is keurig opgelost onder garantie! Niks geen moeilijk gedoe , maar gewoon doen wat ze beloven! Gewoon top dat het zo kan!! Nu kunnen wij genieten van deze pracht auto!

Correct

Goed en snelle service.

uitstekend

Ben erg tevreden

Alles prima geregeld

Alle punten goed opgelost

Zeer goede service

Goede service, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

afspraak zelf gemaakt met fijne medewerker. was gewend dat we via de mail uitgenodigd werden om een afspraak te maken voor de jaarlijkse beurt en banden wissel. maar de vriendelijkheid en behulpzaamheid maakt alles goed.

Alles goed geregeld met prima service.

Goed en vriendelijk te woord gestaan en mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

Grandioos

Snel en adequaat geholpen

Goed en snel

Bij APK kapot 3e remlicht. Goed en snel hersteld. Duidelijke communicatie. Aanrader.

Als altijd weer prima service

Personeel is altijd bijzonder vriendelijk en meedenkend. Over kleine dingen wordt totaal niet moeilijk gedaan, er wordt altijd goed meegedacht. Ik zou iedereen dan ook aanraden om naar auto Reuvers te gaan en weet zeker dat ik bij een eventuele volgende auto ook weer naar hun zal gaan.

Zoals ik gewend ben, was mijn bezoek aan auto reuvers voor de banden wissel weer goed voorbereid.

De ontvangst was goed. De wachttijd kort en het personeel erg vriendelijk. Een geserveerde kop koffie behoort tot de service om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken.

Effectief

Correcte afspraak .afspraak nagekomen qua behandeling.Plezierig .

Prettig

Een jaar geleden heb ik mijn auto gekocht bij Reuvers en nu vond ik het tijd voor een kleine check, dat is allemaal heel netjes geregeld en afgehandeld.

Uitstkend

Volgens de afspraak. Denken mee en goede service.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser