Relaxed ontvangst en goede service

We werden goed opgevangen nadat we een afspraak voor een proefrit hadden gemaakt. Dat proces ging ook erg soepel. Auto stond netjes in de showroom klaar en we konden er zo een rondje mee maken. Reuvers nam de tijd voor ons en de afwikkeling was ook erg netjes. Auto is helemaal naar Overasselt gebracht voor de aflevering.

Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

Bandenwissel

Keurig conform planning

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Top alles goed en snel afgehandeld. Goede service

Topservice

Korte lijnen, duidelijke afspraken, professioneel, vriendelijk. Topteam.

Goeie en snelle service

Sleutel auto bij besteld deze deed het niet ze zijn er mee naar de dealer geweest en het probleem was snel opgelost ook mijn vrouw wegbrengen naar huis en weer ophalen was prima geregeld toppers ga zo door

goede service

ik ben goed geholpen,de wachttijden viel mee,de koffie was ook heerlijk.alleen de auto,s zijn op dit moment vrij prijzig,niet voor een normaal mens te betalen.

Uitstekend bedrijf

goede service

contact gehad met de wetkplaats vriendelijke heren goed geholpen

Snel opgelost

Probleem met expantievat voor koelvloeistof. Nieuwe besteld en is snel geïnstalleerd. Tijdens wachten kon ik prima werken. Goede koffie :-)

Alles weer naar volle tevredenheid opgelost

Oplossingsgericht bedrijf

Ook bij een reparatie net buiten de garantie is Auto Reuvers geen bedrijf dat je het vel over de oren haalt. Er wordt een goede oplossing gezocht voor alle partijen.

Prima en correct behandeld

Ik ben tijdens de reparatie van mijn auto tijdig en volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie

Top, alles volgens afspraak

Zie boven, en nog een beetje meer. Dat is service.

Vriendelijk en goede uitleg

Prettig geholpen goede service

Snelle service en goed advies. Vriendelijk personeel.

Excellent

Competente werkplaats en vriendelijk personeel. Klantvriendelijkheid staat hoog aangeschreven.

Snelle en goede service

Ondanks dat het altijd druk is bij Auto Reuvers wordt je er snel en correct geholpen en krijg je bij vragen een duidelijk antwoord .

Prima garage

Altijd goed en keurig geholpen. Fijn personeel

Gewoon vakmensen

Zeer klant- en service gericht

Uitstekend geholpen

Prima bedrijf

Doen wat is afgesproken, lossen storingen netjes op.

Auto rijdt weer als een zonnetje. Duidelijke communicatie en een betrouwbare garage. Een foutje in de rekening werd op hun eigen initiatief gecorrigeerd.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser