Goede, snelle en betrouwbare service!

Idem

TOP BEDRIJF

we worden altijd vriendelijk, snel, professioneel en voor een redelijke prijs geholpen . Daarvoor DANK

Professioneel en klantvriendelijk bedrijf

Voor de APK en kleine beurt van mijn auto ben ik naar Auto Reuvers gegaan. (Op advies van een collega, die zei "Auto Reuvers is gewoon een vakgarage".) Zijn voorspelling is uitgekomen. Keurige vakkundige behandeling en advies. Alle werk werd volgens afspraak uitgevoerd en ik kreeg een telefoontje toen het klaar was. Ook de prijs was reëel. Ik ga zeker terug naar Auto Reuvers.

vriendelijk personeel

service is prima

Uitstekende service, vakmanschap en gastvrijheid.

We hebben een prachtige auto bij auto Reuvers gekocht en onze oude auto ingeleverd voor een goede prijs via verkoper Nick. We wisten dat de auto na 2 weken terug zou moeten komen om een extra accessoire in te bouwen. We kregen een gratis leenauto en onze auto werd na de service weer thuis omgeruild (we wonen niet in de buurt). Het inbouwen duurde langer en was complexer dan vooraf gedacht maar de werkplaatschef en medewerkers van Auto Reuvers hebben er alles aan gedaan om het goed op te lossen.
Tevens is er een mankement verholpen in het start/stop systeem dat onder de garantie viel.
 Al met al een uitstekende service, vakmanschap en gastvrijheid. Ik kan deze garage zeker aanbevelen ook al woont u niet in de buurt.

Auto apk keuring

Goed verzorgd de afspraak was goed geregel.De monteurs zijn goed gehumeurd

Altijd goed

Snel

Verlengen van mijn auto pechhulp was een fluitje van een cent.

Perfecte service

Ondanks dat de garantie al vervallen was toch nog perfecte service.

Ze zijn erg behulpzaam ook met dingen die niets met een servicebeurt te maken heeft.

Wij hebben hier een auto gekocht en werden vriendelijk en vakkundig geholpen. We hebben daarna binnen de garantie een reparatie nodig gehad en toen was de service ook absoluut goed.

Snel en fijn geholpen

Zie boven

Zo als het hoort

Goede vakmensen daar En vooral een zeer vriendelijke monteur

Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en niet te duur.

Top!

Goede Service!

Uitstekend en prettig vlot geholpen

Prima garage , waar men oog heeft voor de klant . Kan hem iedereen aanbevelen.

Perfect geholpen

Snel geholpen

Topservice !

Vriendelijk snel kennis

Alles klopt wat zeggen en ze komen alle afspraken na

Auto ingeruild goede prijs gehad, dik tevreden met onze nieuwe auto.

Het probleem aan mijn auto is keurig verholpen.

Het mankement aan mijn auto is keurig verholpen. De algemene service van Auto Reuvers is goed. Daarnaast zijn het aardige mensen die bij auto Reuvers werken.

Prima, service! vlot geholpen.

Goed.

Prime Service

Prima Service

Prima ervaring, betrouwbaar bedrijf

We hebben bij Reuvers onze auto gekocht. Auto is top afgeleverd. Distributieriem is bij koop direct vervangen en zelfs een deukje op het dak is kostenloos verwijderd. Inmiddels alweer een jaar met veel plezier zonder problemen in de auto gereden. Vandaag de auto ook apk laten keuren bij Reuvers en hij is er zonder aanmerkingen doorheen gekomen. Goede communicatie. Eerlijke prijzen. Een bedrijf om aan te raden!

Super service

Afspraak gemaakt. Auto gebracht direct geholpen door deskundig personeel.

correct score 9

correcte behandeling. en vriendelijk