Goede service.

Goede en snelle service voor een grote onderhoudsbeurt.

Hele fijne service!

Service en klantgericht

Duidelijkheid, openheid en eerlijkheid

Er werd goed geluisterd wat ik zocht en daarna werd snel gehandeld.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend met reparatie

Geweldige mensen aan het werk

Bijzonder vriendelijk bedrijf

Altijd duidelijke en snelle reactie en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer klantvriendelijk, vrolijke zaak!

Ik ben méga blij terug naar Venlo gerden. Top auto voor top prijs en super vriendelijk personeel!

Fijn contact en service.

Zie opmerking hierboven

Altijd goede service

Geweldige sevice

Service met een hoofdletter, in één woord geweldig.

top

snelle planning en binnen 30 minuten banden op velg verwisseld. lekker kopje koffie erbij. vriendelijk personeel. blij dat we voor jullie garage hebben gekozen toen we een nieuwe auto nodig hadden

Top service!

Top service!

Heb er op gewacht. Kon er nog even werken en een kop koffie drinken.

Gewoon goeie service

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Prettig, snel en conform afspraak.

Ruim binnen de planning alle werkzaamheden uitgevoerd. Goed contact over het verloop. Auto Reuvers denkt mee en vooruit en dat is bij het onderhoud van je auto bijzonder prettig.

Goede en betaalbare service

Altijd vriendelijk personeel. Goede prijs indicatie van tevoren. Tevens goede prijs / kwaliteit verhouding.

perfecte service

perfecte service na de al even goede aankoop

Goed en vlot geholpen

Kon op korte termijn een afspraak maken voor een kleine beurt. Volgens afspraak de auto om 8 uur gebracht, kreeg keurig om 13 uur een telefoontje dat auto opgehaald kon worden. Factuur in de mail met mogelijkheid om middels QR code te kunnen betalen. Zeer tevreden over werkzaamheden. Klein minpuntje is dat het terrein overvol staat waardoor er bijna geen parkeerplaats te vinden i

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig, en financieel nette prijzen, fijne mensen

Langsgekomen voor de APK, rdw had een storing dus de auto kon niet worden afgemeld. Volgende dag hebben ze netjes mijn auto opgehaald en teruggebracht om dit alsnog te regelen. Super Service!

Heel goed

Tot nu toe alleen maar positief

Goeie service, professionele ondersteuning. Zeer klantvriendelijk.

Net een auto bij jullie gekocht, na een behoorlijke storm en lekkage aan de binnenkant van de auto, alles tot volle tevredenheid gerepareerd!

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Van begin tot eind was de ervaring goed. Vriendelijke mensen.

Mijn bevinding uitstekend.

Enschedesestraat 32 A