Prima, zeer klantvriendelijk bedrijf met uitstekende medewerkers

Mijn ervaringen zijn zeer positief, uitstekende services, prima afspraken mee te maken en uitstekende inruil oude auto. Van mijn kant niets anders dan lof , dat heb ik in het verre verleden bij officiële dealers wel eens anders meegemaakt. Bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen.

Grandioos

Het bedrijf denkt mee met de klant, geweldig

Auto verkoop als garage zijn prima moor elkaar.

Uitstekende service

Uitstekende service

APK en onderhoud

Prima geholpen. Ze doen wat ze zeggen! Goede service.

10 plus voor garage Auto-Reuvers

Zeer vriendelijke verkoper .Nette prijs voor mij inruilauto. Nieuwe auto is netjes bij mij deur afgeleverd (240 km).Dat noem ik pas service.

Als je aan komt rijden denk je, als je het pand ziet, dit kan haast niet wat zijn maar het tegendeel is waar. De auto waarvoor ik kwam kijken stond er erg netjes bij, enkel 1 velg was licht beschadigd. Na attenderen hiervan en overeenkomen dat Autobedrijf Reuvers dit zou repareren zijn wij gegaan om vervolgens een aantal dagen later te proefrijden met de auto. Toen wij kwamen was het al bijgewerkt en stond hij er helemaal tip top bij. Toen wij aangaven dat we er nog een lakstift bij wilden hebben wilden ze die ook nog wel bij de dealer bestellen zodat het zeker van de juiste kleur was. Echt top behandeld!

Komen heel deskundig en betrouwbaar over

Goed geholpen, prima service

Toen we daar kwamen werden we heel netjes onthaald en de aftersales is net zo goed

Heel erg bedankt heren voor al het goede werk en omdat jullie zo achter jullie werk staan

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Mijn waardering is duidelijk

Top ervaring

Zeer nette en vlotte behandeling.

Fantastische service.

Je betaalt voor het werk dat gedaan wordt en er wordt geen onnodig werk gedaan (dus niet olie verversen naar 1 jaar als dat niet nodig is omdat je heel weinig km hebt gereden). Met hele kleine dingen word je snel en goed geholpen.

Pri m a service als je langs komt met een probleem wordt je gelijk geholpen.en vriendelijke mensen.

Topservice

Elk jaar weer leveren ze een goede en snelle service wat betreft APK en onderhoud! Het personeel is erg behulpzaam en denkt graag met je mee, als je vragen hebt over je auto.

Prima verkoop en service

Na aankoop wel tegen een paar storingen aan gelopen , maar perfect opgelost. Goede service en vriendelijk personeel.

Vlot en vriendelijk geholpen

Probleem netjes en snel opgelost

wordt altijd zeer correct geholpen

garage gekozen voor het kopen van onze laatste auto omdat we er dichtbij wonen vooral we nu bijna met pensioen gaan. de service is zeer goed en personeel heel vriendelijk en behulpzaam. ze houden zich heel goed aan de afspraak en over de facturen zijn we tot nu toe heel tevreden.

Kwaliteit en goede service.

Goede service.

Correct

Het was mijn eerste bezoek aan hetbedrijf daar dus geen oordeel over.

Zeer goede en snelle service

Ik ben uitermate tevreden over de reparatie service. Problemen worden snel, netjes en vakkundig verholpen. Erg fijn, zo’n garage als buurman!!

Vertrouwde service

Onze auto's worden gekocht en onderhouden bij dit fijne bedrijf. Deze week geweest voor een grote beurt en APK. Er was een kleine koelvloeistof lekkage en er is netjes gecommuniceerd dat de auto een nachtje mocht komen logeren. Voor ons geen andere garage!

Fijn groot kleinschalig bedrijf

Ze zorgen snel voor een goede en nette service.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk geholpen, snelle service. Werd netjes gebeld voor extra kosten.

Service en klantvriendelijkheid voorop

Je wordt als klant zeer goed geholpen.

zoals altijd gewoon prima.

Prettig geholpen en een goede kop koffie staat altijd klaar.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser