Kwaliteit, meedenken en service

Op en top

Gewoon zo het hoort

Prima pesten aleen de computer ook resetten dan was het super

Heb mijn nieuwe auto van reuvers gekocht vandaag bij aankomst waren ze super vriendelijk snel geholpen met veel uitleg,, dankje

Prima bedrijf. Snelle service indien nodig. Afspraak is afspraak

Snelle service indien nodig. Afspraak is afspraak.

Goede service en dienstverlening.

snelle afhandeling en behulpzaam

Uitstekende service!

In juli 22 een auto gekocht bij Reuvers waar onverwacht veel problemen mee kwamen. Reuvers heeft kosten noch moeite gespaard om de problemen op te lossen. Heeft mij intussen van een andere auto voorzien. Heeft onvoorzien langer geduurd dan beiden (Reuvers en mijzelf) verwachtten, maar het is helemaal goed gekomen. Top service en goede begeleiding.

Kon meteen terecht naar gemaakte afspraak

Opm. Misschien zou het handig zijn om een fiets ter beschikking te stellen, zodat je geen leenauto of taxi nodig bent om na het brengen van de auto, huiswaarts te keren. Dit scheelt jullie extra werk en de klant kan eventueel direct na de melding auto gereed de auto ophalen. Geen wachttijd. Nogmaals het is maar één idee. Wel bedankt voor het terugbrengen en ophalen.

Sympathiek en flexibel

Mijn eerste aankoop bij Reuvers is door omstandigheden, plotseling overlijden van mijn vrouw, een onjuiste aankoop geweest. Op een zeer prettige en flexibele opstelling heb ik de aankoop na 9 maanden kunnen wijzigen in de auto die ik graag wilde hebben. Alle lof voor het team.

Prima dienstverlening

Zie boven

Uitstekend al 4 auto’s gekocht in een lange periode. Altijd goede service. Tevens wat schade gevallen gehad welke ook uitstekend zijn hersteld door auto Reuvers.

Relaxed ontvangst en goede service

We werden goed opgevangen nadat we een afspraak voor een proefrit hadden gemaakt. Dat proces ging ook erg soepel. Auto stond netjes in de showroom klaar en we konden er zo een rondje mee maken. Reuvers nam de tijd voor ons en de afwikkeling was ook erg netjes. Auto is helemaal naar Overasselt gebracht voor de aflevering.

Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

Bandenwissel

Keurig conform planning

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Top alles goed en snel afgehandeld. Goede service

Topservice

Korte lijnen, duidelijke afspraken, professioneel, vriendelijk. Topteam.

Goeie en snelle service

Sleutel auto bij besteld deze deed het niet ze zijn er mee naar de dealer geweest en het probleem was snel opgelost ook mijn vrouw wegbrengen naar huis en weer ophalen was prima geregeld toppers ga zo door

goede service

ik ben goed geholpen,de wachttijden viel mee,de koffie was ook heerlijk.alleen de auto,s zijn op dit moment vrij prijzig,niet voor een normaal mens te betalen.

Uitstekend bedrijf

goede service

contact gehad met de wetkplaats vriendelijke heren goed geholpen

Snel opgelost

Probleem met expantievat voor koelvloeistof. Nieuwe besteld en is snel geïnstalleerd. Tijdens wachten kon ik prima werken. Goede koffie :-)

Alles weer naar volle tevredenheid opgelost

Oplossingsgericht bedrijf

Ook bij een reparatie net buiten de garantie is Auto Reuvers geen bedrijf dat je het vel over de oren haalt. Er wordt een goede oplossing gezocht voor alle partijen.

Prima en correct behandeld

Ik ben tijdens de reparatie van mijn auto tijdig en volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser