Top garage

Altijd nette en goede service! En afspraak is afspraak!

goede service

Goede en snelle service

Helemaal goed!

Goede praktische en vriendelijke mensen. Denken goed mee in oplossingen, niet alleen de gemakkelijkste duurste oplossingen.

Prima geholpen..

Vriendelijke benadering, no nonsens bedrijf. Ik blijf hier komen..

Zeer Goed

Netjes snel goed

Vriendelijk

Voldoende goed geholpen met reparatie. Communicatie mag beter.

Vriendelijk ontvangst en een goede service

Komen zelfs de auto vanuit Losser naar Zeist brengen

fantastische service

Na een jaar ontdekt dat reservesleutel van de auto niet, of niet meer werkte. Uit coulance is de sleutel gratis opnieuw ingelezen

Prettig in de omgang en komen afspraken na!

Zeer prettig in de omgang en communicatie. Doen wat ze zeggen en komen afspraken op een correcte manier na.

Top auto bedrijf.

Service en kwaliteit en vriendelijkheid is allemaal uitstekend .

Hartverwarmend

Wat fijn dat er ook nog een autobedrijf bestaat die eerlijk met de mens omgaat. Uitstekend benaderd en behandeld. Niets al lof voor die mannen daar!!

Super attent

Inspelen op de behoefte van de klant. Goede communicatie.

Goed geregeld

Betrouwbaar, afspraken worden keurig nagekomen.

- Prima advies - Keurige auto's - Aflevering met zorg - Afspraken worden nagekomen

Snel en zeer goed geholpen

Op zoek naar een andere auto voor mijn moeder. Binnen een dag alles geregeld.

Goed voor elkaar

Proactief problemen met auto opgelost

Vakmensen

Snelle en goede service

Goede en snelle service!

Korte lijntjes en snelle service

prima service

nvt

Geweldige garage!

Super garage! Deskundige, vriendelijke medewerkers. Hele mooie, jonge auto's van de grote merken. Kan iedereen deze garage aanbevelen!

Uitstekende service

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Reparaties in garantieperiode perfect verholpen. Zeer tevreden over de service van Auto Reuvers.

Netjes afgehandeld!

En ondanks alle drukte toch een luisterend oor

Komen afspraken niet na

Drie weken geleden afspraak gemaakt voor winterbanden plaatsen en grote beurt. Gisteren werden we gebeld of het later zou kunnen i.v.m. krapte personeel. Later bleek niet 1 of 2 dagen (acceptabel) maar 5 of 12 december. Vanmiddag bij afhalen van de auto bleek dat de banden niet gewisseld waren: "stond niet op de werkbon". Ik zou in eerste instantie de leenauto maar weer meenemen. Dat heb ik niet geaccepteerd. Vervolgens was het: "ga maar een kop koffie drinken dan doen we het erbij tussendoor." Omdat ik nu voor de tweede keer te maken krijg met een onjuist vastleggen van de opdracht: vorige was er geen leenauto (stond niet op de werkbon) beschikbaar heb ik besloten om de winterbanden mee te nemen en ze door een ander bedrijf te laten monteren.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser