Gewoon recht door zee

Goed advies en doen wat je vraagt

Super service

Goede garage, klantvriendelijk, snel en eerlijk

Top geholpen bij inleren reserve sleutel

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zie het bovenstaande

Helemaal goed

Prettig en meedenkend

Behoeft geen verdere aanvulling

Top service,vriendelijk ,meedenkend

Na problemen met mijn koeling,onder handen genomen en Weer tevreden op de weg beland. Bedankt voor de service!! Fam.Berns

Afhandeling APK

Snel , efficiënt en klantvriendelijk.

Prima geholpen, fijne service

Prima service en vakkundig en vriendelijke personeel.

Prettig

Prettige ontvangst, werd meegedacht, thee aangeboden gekregen, wachttijd was niet te lang. Al met al fijne ervaring

Perfecte service

Altijd tijd voor een praatje

Perfecte service

Door een ongelukje in de parkeergarage was er een spiegel beschadigd van mijn Nissan Juke. Spiegel met veel electronica. De schade is door Auto Reuvers vakkundig en tegen een zeer schappelijke prijs gerepareerd. Behuizing en spiegelkap zijn vervangen/hersteld. Verder ben ik erg klantvriendelijk gehandeld. Ander niet geheel onbelangrijk pluspunt in mijn optiek. Goede espresso!!

Uitsekende service

Prima en volgens verwachting

Keurig en volgens afspraak geholpen.

Toppie!

Goede service, altijd behulpzaam en eerlijk, hele fijne mensen!

Super goede service,

Mensen die begrijpen dat een auto voor mensen een dure investering is en geven goede service ongevraagd en gevraagd. Altijd bereid om te helpen ook tijdens de gebruiksperiode van de aangekochte auto en niet alleen tijdens de verkoop

Apk

Snel en accu door meten

Prettig in contact. Aan afspraken gehouden.

Helemaal top

Super goede service!:)

Direct geen poespas en zeer behulpzaam Top

Top service

netjes en fijn afgehandeld

op tijd bericht na de keuring en snel afgehandeld

Fantastisch eerlijk autobedrijf!

Onlangs een Volvo V60 gekocht en wij zijn hier geweldig en eerlijk geholpen. Super nette service. Alles tot in de puntjes verzorgd!!

Zo doorgaan met de service

Prettige sfeer, zoeken naar een oplossingen meedenken met de klant.

Goed en snel geholpen!

Goed en snel geholpen alleen niet directterug gebeld over prijsopgave en wat er kapot was

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser