Prima verkoop en service

Na aankoop wel tegen een paar storingen aan gelopen , maar perfect opgelost. Goede service en vriendelijk personeel.

Vlot en vriendelijk geholpen

Probleem netjes en snel opgelost

wordt altijd zeer correct geholpen

garage gekozen voor het kopen van onze laatste auto omdat we er dichtbij wonen vooral we nu bijna met pensioen gaan. de service is zeer goed en personeel heel vriendelijk en behulpzaam. ze houden zich heel goed aan de afspraak en over de facturen zijn we tot nu toe heel tevreden.

Kwaliteit en goede service.

Goede service.

Correct

Het was mijn eerste bezoek aan hetbedrijf daar dus geen oordeel over.

Zeer goede en snelle service

Ik ben uitermate tevreden over de reparatie service. Problemen worden snel, netjes en vakkundig verholpen. Erg fijn, zo’n garage als buurman!!

Vertrouwde service

Onze auto's worden gekocht en onderhouden bij dit fijne bedrijf. Deze week geweest voor een grote beurt en APK. Er was een kleine koelvloeistof lekkage en er is netjes gecommuniceerd dat de auto een nachtje mocht komen logeren. Voor ons geen andere garage!

Fijn groot kleinschalig bedrijf

Ze zorgen snel voor een goede en nette service.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk geholpen, snelle service. Werd netjes gebeld voor extra kosten.

Service en klantvriendelijkheid voorop

Je wordt als klant zeer goed geholpen.

zoals altijd gewoon prima.

Prettig geholpen en een goede kop koffie staat altijd klaar.

Goed gecommuniceerd over de voortgang van de onderhoudsbeurt

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de grote beurt en de noodzakelijke reparatiekosten

Goed.

Slecht

Geen goede ervaring.

prettig en vakkundig

prettig en vakkundig

Correcte afhandeling van zaken

Gewoon goed

prima service, nooit gedoe, concurrerende prijsstelling

Terleurstellend

Ik Heb de auto C# nu een paar weken in mijn bezit maar zit nog steeds te wachten op de trekhaak die er onder moet, verder werkt de radio niet naar behoren, kan geen nederlandse zenders ontvangen en vandaag gemerkt dat de usb aansluiting niet werkt en geen telefoon oplaad, die nodig is als navigatie. Ik heb een extra stekker moeten kopen a € 30 die nu in de aansteker gaat. omdat ik anders geen navigatie had niet me via eensnelle route naar nederland bracht. De auto zou helemaal zijn nagekeken, maar heb daar nu wel een beetje mijn twijfels over.

Vriendelijk personeel

mooie occasions, goede service. aangeschafte volvo bevalt uitstekend

Prima service zoals altijd

Word altijd goed geholpen bij garage Reuvers. Goede communicatie bij problemen en betaalbare service.

Kennis en kunde

Veel kennis en kunde bij Reuver

Snel

Goede afhandeling en prima mogelijkheid om te wachten/werken tijdens onderhoud en goede koffie. Ook belangrijk.

Altijd goed geholpen!

We hebben onze auto nu enkele jaren, maar iedere beurt/APK of als er maar iets is, wordt je snel en goed geholpen. Eigenlijk zoals je het graag wenst, maar lang niet overal vanzelfsprekend is. Bij Reuvers dus wel.

Deskundig en vriendelijk personeel

Afspraak snel gemaakt. Je wordt op de hoogte gehouden wat de kosten zijn van de reperatie. Top service !!!!!

Komen afspraken na.

Enschedesestraat 32 A