Goede garage

super goed

altijd super!

Klant vriendelijke geen gedoe

Klant vriendelijke geen gedoe

Goed geholpen. Goed op de hoogte gebracht van wat er aan de auto moest gebeuren.

goed zoals altijd

altijd netjes geholpen van de bali tot monteurs

Vriendelijk correct service goed.

Uitstekende service.Komen afspraken goed na.

Zeer prettig

Fijn ontvangst, prettige onderhandeling, goede service, komen afspraken na.

Altijd uitstekend. Snel en goed uitgevoerd. Flexibel.

Altijd uitstekend. Snel en goed uitgevoerd. Flexibel.

Vakkundig, klantgericht, en gastvrij

Al jaren klant bij Auto Reuvers omdat zij hun vak verstaan, gericht zijn op klanttevredenheid, en gastvrij zijn. En dat alles tegen een goede prijs. Kwaliteit op alle fronten!

Zoals altijd adequate acties en zeer klantgericht

Meedenkend, vriendelijk en deskundig. Ben zoals altijd erg tevreden!

Fijne mensen die doen wat ze met je afspreken!

Auto Reuvers is al jaren een vertrouwd bedrijf waar ik mijn auto met een gerust hart naartoe breng!

Goede service, komt afspraken na

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Wordt op de hoogte gehouden en alles wordt duidelijk uitgelegd.

snelle, duidelijke communicatie en klantvriendelijk

snelle, duidelijke communicatie en klantvriendelijk

Super snel super professioneel

Prachtig jong gebruikt aanbod

x

x

Communicatie kan iets beter, verder top!

Met pech met de auto gestrand. Aandachtspunt: bij bellen werd er vooral aangegeven dat het erg druk was en niet echt gedacht in oplossingen. Geen leenauto beschikbaar en in eerste instantie geen idee wanneer het opgelost zou kunnen worden. Wij kunnen niet zonder deze (enige) auto voor langere tijd, maar wellicht is in de toekomst een huurauto aanbieden een optie? (Snappen uiteraard dat er kosten aan zitten) Uiteindelijk alles toch super snel en netjes onder garantie afgerond, bedankt daarvoor!

Jammer: geen vervangende auto beschikbaar.

Afspraak maken voor APK en eventueel kleine of grote beurt: - pas mogelijk over twee weken, - ik zou moeten aangeven dat ik vervangende auto zou willen. Ik vind dat bedrijf zou moeten vragen of ik vervanger nodig heb, omdat ik buiten Losser woon. - alleen APK gedaan.

Snel en goed geholpen

Al meerder jaren klant en altijd tevreden, wordt altijd opgelost.

Snelle en goede service

Mijn auto moest voor een grote beurt en bandenwissel. Halverwege de dag kon ik m’n auto alweer ophalen. Hier super tevreden over. Het enige waar ik niet zo blij mee was, was dat m’n auto buiten het terrein langs de kant van een smalle weg geparkeerd stond en niet op het terrein. Ik begrijp heel goed dat er niet altijd plek is op de plas, maar wie is er verantwoordelijk voor als er in die straat schade gereden/gemaakt wordt?

Aantrekkelijke prijs en vriendelijk personeel

Wij kochten een camper bij Auto Reuver voor een aantrekkelijke prijs. Voor beide partijen, koper en verkoper, geen dagelijkse kost. Op basis van wederzijds vertrouwen zijn de kleine hobbels die we samen ondervonden, goed en snel opgelost. Zeker een aanrader om hier eens te gaan kijken, het was het stuk rijden vanuit de Randstad, maar dat is het meer dan waard.

Vakmensen

Zoals ik al schreef vakmensen

Goede service Goede kwaliteit/prijs verhouding Vriendelijk en behulpzaam personeel Zijn niet voor niets al jaren vaste klant

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser