Fantastisch

Als je komt wordt je goed geholpen.

De service hebben wij als zeer goed ervaren.

Jullie nemen goed de tijd voor ons. En vonden het zeer prettig dat de auto thuis werd gebracht, toen bleek dat de trekhaak nog op zich liet wachten. Ook toen de trekhaak er was, jullie ons nog snel eronder hebben gezet voor onze vakantie. Ondanks dat jullie het heel druk hebben.

Zeer tevreden.

Ondanks de vakantie drukte vlot en correct geholpen zeer tevreden

Prima personeel zowel achter de balie als werkplaats en echt heel vriendelijk

Goede service,betrouwbaar. Komen afspraken na.

Uitstekende service na aankoop

Probleem met de luchtvering gehad, netjes opgelost auto gehaald en gebracht top service!!

Goed service

Wij hebben bij auto Reuvers een tweedehands Ford Kuga gekocht. In het begin problemen met de auto gehad. De auto verloor koelvloeistof en het was een uitdaging om het euvel te vinden. Uiteindelijk is alles kosteloos opgelost.

Topservice

Ik kom hier nu sinds de aankoop van mijn auto en dus ook voor de APK/.onderhoud. Ik word altijd keurig te woord gestaan, men legt ook zeker niet op alle slakken zout en niet elk klein wissewasje wordt in rekening gebracht. Dus ondanks dat ik verder voor moet rijden: ik blijf terugkomen.

Een professioneel bedrijf

Ik ben netjes en goed geholpen.

Altijd vriendelijk. En doorgaan tot het probleem is opgelost.

Goede en snelle service

Duidelijk en goed overleg over de kosten van een reparatie

Prima ervaring altijd alles zoals afgesproken

Top service

Wederom perfecte service en klantgerichtheid

Wedrom weer goede service geleverd door de vakmensen van Reuvers.

Klant vriendelijk

Ben goed geholpen ze hebben het probleem opgelost on der garantie doe mijn nissan pulsar er ook in onderhoud

Goede communicatie

Alles duidelijk en snel geholpen.

Deskundig,klantvriendelijk en goede prijskwaliteit verhouding.

Deskundig,klantvriendelijk en goede prijskwaliteit verhouding.

Goede service, mooie auto’s

Zelfs na de aankoop word je nog goed en klantvriendelijk geholpen Prima bedrijf Echt een aanrader

heel goed

vriendelijk, goede service en behulpzaam gewoon heel goed

Altijd netjes en keurig

Nette service / auto snel klaar

Snelle afhandeling met afwijkende offerte

Goede service en snelle oplossing van het probleem, accu kapot Teleurstellend was de prijs indicatie, telefonisch werd ong € 200 aangegeven, later kwam er een rekening van € 340, uitleg btw etc was niet meegenomen

Correct

Vooraf prijsopgave en correcte afhandeling

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en deskundige mensen.

vriendelijke, vlotte en snelle afhandeling

Altijd een vriendelijke woord, ook goede service bij lamp verwisselen en eventueel extra olie bijvullen. Recent geen kleine beurt met APK zoals opgedragen maar APK met een vakantie cheque omdat er 3000 km eerder alles al was verwisseld en gecontroleerd, klasse, scheelt toch even wat vakantiegeld??

Goede service en stellen de klant graag tevreden.

Ons bedrijf heeft een auto gekocht waar achteraf na onderzoek wat aan mankeerde. Dit heeft Reuvers voorraf niet kunnen constateren. Het probleem heeft Reuvers uitstekend opgelost.

prettige en klantvriendelijke ervaring

Op 7 juli met mijn auto voor een vakantiecheck bij auto Reuvers geweest. ook dez keer wered ik weer prettig te woord gestaan. Je bent hier een klant en geen nummer. De check is weer goed uitgevoerd en er is duidelijk over gecommuniceerd. Ik kan met een goed gevoe; op vakantie. Auto Reuvers is een prettige professionele no-nonsense garage. En oon niet onbelangrijk, goede koffie.

Klantvriendelijk en professioneel

Enschedesestraat 32 A