Zéér klantvriendelijk!

Ook nu weer werd ik aangenaam getroffen door de klantvriendelijke behandeling!!

Snelle service

Ik stond met een kapotte accu voor de deur. Gebeld met de werkplaats en gezegd dat mijn auto het niet deed. Ze zouden de auto ophalen en binnen een uur was er iemand. Begin van de middag kon ik mijn rijdende auto weer ophalen. Top gedaan!!

Top garage!!

Ben al zo lang ik autorijd tevreden klant bij Reuvers. Toen op een zaterdagochtend mijn banden bleken lekgestoken heb ik Reuvers gebeld en zij hebben dezelfde dag nog mijn auto opgehaald en nieuwe banden eronder gezet, betere service kan ik mij niet bedenken. Zou deze garage dan ook zeker aanbevelen!

Teamwork op zijn best

Goede nazorg na aankoop van een occasion. Mijn Kona bleek een mankement te hebben. Deze werd keurig opgelost. Vanwege de afstand werd de auto thuis opgehaald en 2 dagen later weer netjes thuis afgeleverd. Picobello en great teamwork!

prima, vlot geholpen

ruitenwisser stuk. Moest besteld worden. Dezelfde middag was het al weer voor elkaar.

Auto is perfect (onder garantie) gemaakt.

Prima garage met uitstekend, vriendelijk en behulpzaam personeel

Wordt altijd direct geholpen, áltijd direct behulpzaam, alleen maar lof.

Goed en vriendelijk geholpen met de auto

Uitstekend,

Vriendelijk. snel en vakkundig

Een top bedrijf met klantenservice hoog in het vaandel.

Vandaag voor de eerste keer een auto gekocht bij Auto Reuvers. De eerste indruk is goud waard, een heel klantgericht autobedrijf. Er werd alles uit de kast getrokken om de auto nog dezelfde dag af te leveren. Alles wat ze beloven bij de afleverbeurt werd uitgevoerd. De APK werd gedaan zodat pas in 2027 de nieuwe APK moet gebeuren, er werden 4 nieuwe banden onder gezet. TOP! Voor een goede occasion is auto Reuvers zeer aan te bevelen.

Vriendelijke verkoper

Fijn geholpen en kwam afspraak na

Vriendelijk personeel en goed werk

Zeer behulpzaam personeel

Altijd vriendelijk en volgens afspraak.

Klasse !!

Bij aanschaf van een Renault Clio goede uitleg over bediening van uitgebreide uitrusting. Alles stap voor stap en op een rustige manier. Heb vertrouwen in het bedrijf, ook voor wat betreft onderhoud. De auto bevalt erg goed en we zijn fantastisch geholpen. Met vriendelijke groet, John van Dijk

Duidelijke uitleg en korte wachttijd. Prima allemaal

Vertrouwelijk

Neemt ruim schoots de tyd voor je,voldoende kennis van de gekochte auto,is eerlijk in de voordelen en nadelen,en kom de afspraken na.

Goed en betrouwbaar

Ze

Service gericht

Met Reuvers zijn goede afspraken te maken Men is service gericht en garantie betekent ook garantie.

Betrouwbaar

Goed overleg over uitvoering werkzaamheden, goede terugkoppeling. Faire kosten.

Een goede service

Je wordt snel en goed geholpen

Ben niet voor niets al jaren klant

Goede service, korte lijnen, je bent er geen nummer, mochten zij het niet op kunnen lossen zorgen ze dat het opgelost wordt.

Aardig personeel

Goed service, netjes behandelen.

Nononsense

Een autobedrijf dat gewoon goede auto’s verkoopt voor een goede prijs, vriendelijk, servicegericht en op hun woord te vertrouwen zijn.

Prima service met kundig personeel.

Snelle en goede service!!

Snelle en goede service!

Enschedesestraat 32 A