Altijd goed, super service!

Servicegericht!

Er wordt goed meegedacht met de klant en duidelijk gecommuniceerd.

Behulpzaam

Alles prettig geregeld

Nette service, duidelijk communicatie problemen worden netjes opgelost.

Zowel verkoop als onderhoud is top

Zowel verkoop als onderhoud is top.

Goede garage; goede service!

Goede garage; goede service!

De uitstekende en betrouwbare garage

Voor het onderhoud en reparaties ga ik altijd naar Auto-Reuvers.

Super service

Snelle service,vriendelijke medewerkers

Alles geregeld volgens afspraak.

Mijn auto heeft een kleine beurt gehad omdat ik hem al weer een half jaar heb. Binnen een halve dag was mijn auto weer gereed na een paar kleine vervanging-onderdelen.

Top bedrijf en klantvriendelijk.

Zeer goede service, Top.

Uitmuntende garage, meer dan tevreden

Mijn auto had een software probleem, moest opgelost worden door derden, dit duurde iets langer dan verwacht. Werd mij direct een leenauto gebracht. Toen ik aangaf dat ik het weekend naar Maastricht moest stond vrijdags een grotere auto voor mij klaar. Alles verloopt in goed overleg. Ik ben meer dan tevreden hoe het een en ander is opgelost. Wil de garage dan ook bij iedereen aanbevelen. Men doet echt niet pietluttig, door direct alles in rekening te brengen. Zeer vriendelijk personeel , die met je meedenken.

Sabine veenstra

Altijd tevreden Peugeot loopt weer als een zonnetje

Schade afhandeling en nieuwe bus ivm aanrijding.

Zeer snel en deskundig geholpen waardoor we snel weer mobiel waren.

prima geholpen

Probleem vakkundig verholpen, binnen de afgesproken tijd

Gewoon een fijne garage

Vriendelijk als altijd en snelle service. Mijn auto kan er weer een jaartje tegenaan!

Geweldig.

Word uitstekend geholpen.

Zeer prettig geholpen

Goede service en komen hun afspraken na

Fijne garage

Super prettige aankoop ervaring!

De advertentie van de auto die ik op het oog had sprak me al meteen aan. Geen schreeuwadvertentie maar gewoon netjes en precies omschreven hoe en wat. Afspraak voor een proefrit gemaakt. Prettig ter plaatse ontvangen, proefrit gemaakt en uiteindelijk met een prettig en goed gevoel een auto voor een eerlijke prijs gekocht. De auto kreeg nog een goede inspectie/servicebeurt alvorens ik de auto in bezit kreeg. Ook hier bewees Reuvers dat ze kwaliteit willen leveren. Onderdelen die over 1 a 2 jaar pas aan vervanging toe waren werden op voorhand al vervangen. Ook de service na het in bezit krijgen van de auto is fijn en prettig. Zo werd een later ontdekt defect zonder problemen en kosten opgelost.

Een goed bedrijf.

Men wordt goed en vriendelijk behandeld, en de afspraken die gemaakt zijn worden goed nagekomen

Snelle service bij urgente sutuatie

Dienstverlenend

Zie boven

Prima bedrijf met goede service

Zeer klantvriendelijk

Mijn ervaring is vanaf de koop van mijn auto altijd netjes en correct geholpen

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser