Zeer goed..

Heel prettig en betrouwbaar

Klantvriendelijk en eerlijk advies

Wederom goed geregeld

Altijd positief

Ik kan alleen maar positieve geluiden laten horen, ben zeer tevreden .

Een Perfecte service

Een Perfecte service. Cor

Klantvriendelijk, deskundig.

Prima service!

De airco bleek defect, maar binnen een tijdsbestek van 5 dagen (inclusief levertijd van onderdelen en drukte) is de airco gerepareerd. Complimenten voor Auto Reuvers.

Goed geholpen

En de dynamo voor garantie gedaan

Alles in 1 dag geregeld.

Martin heeft t prima geregeld. Werd vooraf gebeld wat de gebreken waren. Daar moest ik akkoord op geven. En alles in 1 dag klaar. Auto wedt netjes thuis weer afgeleverd.

Goede service en vriendelijk personeel al jaren tevreden klant .

Probleem snel opgelost

Kwalitatief goede en zeer betrouwbare garage

Aantal maanden geleden heb ik met veel plezier bij Reuvers een Volvo XC60 gekocht (verkoopadviseur was Luuk). Deze hebben ze perfect en zoals overeengekomen (er waren nog een aantal zaken die ik graag opgelost wilde hebben) afgeleverd. Na een aantal weken ging het lampje motorstoring branden. Ze stelden mij direct gerust en omdat ik niet in de buurt woon mocht ik naar de plaatselijke Volvo dealer. Wat bleek, ze hadden net een heel klein beetje olie teveel bijgeschonken waardoor de sensor dit aangaf. Was dus direct opgelost. Vorige week ben ik voor een vakantiecheck weer bij ze geweest. Ze hebben alles opnieuw nagekeken en waar nodig iets bijgevuld, aangepast of verholpen (zo liet een grillplaatje een beetje los, zat er een piep bij het openen van de achterklep en nog een paar kleine dingen). Ik ben (weer) super enthousiast weg gereden. Wat een enorm fijne garage is Reuvers. In zowel service als kwaliteit.

Groot onderhoud

Perfect gemaakt, op de hoogte gehouden wat er vervangen moet worden en wat de kosten zijn. Ben er al jaren klant en heb nog nooit voor een verrassing gestaan. Eerlijke garage bestaat nog. Bedankt jongens!

Fijne manier van zaken doen!

Zeer prettig bedrijf en vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen. Aanrader!

Direct geholpen bij pech

Je staat in eens met pech. De auto start niet. Je belt Auto Reuvers en direct komen ze in actie. We staan in Oldenzaal en binnen 20 min Komt er iemand. De accu blijkt het probleem te zijn. De auto wordt gestart met hulp accu en we kunnen direct doorrijden naar de vestiging in Losser van Auto Reuvers. Daar wordt direct de accu vervangen. Binnen een uurtje is alles opgelost. Werknemers van Reuvers grote compliment. Blij dat ik al jaren klant van jullie ben. Met vriendelijke groet Robert

Goeie en nuchtere service.

Correcte service met een nuchtere visie. Ik word er blij van

Goede service, prima ervaring

Kreeg een leensauto mee

Uitvoeren zoals beloofd wordt

Eind mei heb ik een auto door Auto Reuvers laten importeren uit Duitsland welke ik zelf gevonden had op internet. Auto Reuvers heeft deze auto ingekocht zelf opgehaald en alle papier werk geregeld, en niet onbelangrijk een goed prijs voor mijn “oude” auto gegeven. Ik ben nu de trotse bezitter van een Volvo XC60 T8 recharge full opties afgeleverd door Auto Reuvers met Bovag garantie. Dit is mijn tweede auto via Auto Reuvers en vast niet de laatste. Mvg, GerritB Apeldoorn.

Uitstekende service

Komen altijd de afspraak na Sympathieke mensen

Tot nu heel tevreden

Klantvriendelijk

Mijn eerste ervaring is Klantvriendelijk, goed luisterend,afspraken nagekomen tot nu toe.

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser