Duidelijk en prima overleg

Staan open voor vragen en vriendelijke mensen

Goede service klantvriendelijk

Alles wordt goed opgelost

Zakelijk, snel en punctueel nieuwe banden gemonteerd

Dit bedrijf geeft mij vertrouwen voor een nette marktprijs.

Vriendelijk en goede service

Daar onze opel mokka (automaat) gekocht jonge auto maar bleek een defect aan de versnellingsbak te zijn het probleem keurig en zonder moeilijk gedoe opgelost wat ons betreft een aanrader om hier een auto te kopen.

Binnen 30 min kon ik weer verder

Er zat een schroef in mijn voorband even gebeld kon direct komen en hebben het probleem gefikst en kon ik weer veder. Top service !

Professioneel

Mijn Nederlands is nog niet goed maar ga ik even proberen, de hele team was professioneel, de reparatie was snel en netjes alles werkt wel Dank jullie wel

Uitstekende service!

Snelle en goede service!

Zie onderstaand verhaal

De ervaring met de werkplaats is goed, we zijn in ons geval afhankelijk van een derde partij. De tijdelijke oplossing was dan ook prima met een leen auto. Johan

Netjes en correct geholpen

Netjes en correct geholpen

Weer klasse geregeld.

Donderdag middag wil auto niet meer starten. Vrijdagmorgen de auto naar de garage voor nieuwe accu. Direct goed en correct geregeld.

Auto Reuvers is een net autobedrijf

Twee banden waren onregelmatig afgesleten, toch alle vier vervangen. Airco voor 2e keer binnen een jaar defect. Verholpen door nieuw koudemiddel.

klantvriendelijkheid met een grote K

Bij de montage van de treekhaak was een fout gemaakt. Reuvers geeft zonder problemen tot dat het hun fout is en herstelt deze op korte termijn. Brandstof kosten werden vergoed.

Correct en eerlijk

Plezierig auto gekocht, gemaakte afspraken keurig nagekomen, toppie

Top service

Auto voor onderhoud weggebracht, top service!

Alles klopt

prima, communicatie over tijdigheid mag iets beter

Snelle en goede service!

Snelle en goede service

Komen hun afspraken na

Probleem met de bmw x3 stuur inrichting had hem nog maar 4 maand goed verholpen

Alles was correct.

Alles was correct.

In alle opzichten een uitstekend bedrijf

Makkelijk benaderbaar, kwalitatief prima medewerkers, klantvriendelijk en vertrouwd.

Professioneel bedrijf waar de klant centraal staat.

Na de koop in 2024 deze fijne Xc60 T8 steeds in onderhoud gehad bij Reuvers. Prima bedrijf met goede service.

Een garage die met je meedenkt

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser