Probleem adequaat opgelost binnen garantie, dat gaf geen discussie, zoals het hoort.

Prettig bedrijf, no-nonsens mentaliteit

Maken waar waar ze voor staan

Keurige afhandeling van de reparatie

Geweldige service

Kwam met lekke band me weggebracht en weer opgehaald TOP

Prima geholpen zoals altijd

Nvt

Zoals altijd prima!

Prima vakgarage

Leveren prima werk. Doen waar ze voor staan

Telefonisch contact voor de afspraak was afgeraffeld. Tijdens aflevering en oplevering goed geholpen.

x

X

Gewoon goed en correct

Goed geholpen

Zelfs s,avond naar mijn afspraak gebracht en weer opgehaald. (Fout lag wel aan de garage) Maar toch fijn geholpen.

Snel geholen

Netjes en correct

Geen communicatie

Eerste keer bij Auto Reuvers omdat mijn oorspronkelijke garage het druk had. Auto gebracht voor een apk keuring. Kon vlot terecht. Volgens de Bosch website zou het om en nabij de 50 euro kosten. Bij het ophalen van de auto bleek de rekening over de 200 te zijn. Er was een deel van de stuurstang vervangen en verlichting gerepareerd om hem door de apk te krijgen. Dit is dus zonder overleg gebeurd. Heb geen belletje of berichtje gehad dat er wat vervangen moest worden. Niet echt heel netjes... Kleine dingen doe ik niet moeilijk over maar als het bedrag zoveel hoger uitvalt heb ik liever dat men even belt om te overleggen. Gemiste kans.

Super service

Zeer service gericht Geven vertrouwen en denken klantgericht

Prima geholpen.

Bracht de auto vanmorgen en was rond de middag klaar. Fijne service.

Ze doen het goed

Allemaal zeer vriendelijk.

betrouwbaar

doen wat is afgesproken en meedenken.

afspraak nakomen

afspraken prima nagekomen en afgehandeld. prima service

Wederom TOP Service

Na reeds twee eerder een positieve beoordeling geschreven te hebben ben ik genoodzaakt dit wederom te doen. Vandaag i.v.m. wat onbalans de wielen laten balanceren bij Reuvers carservice Losser achteraf bleek dit niet de oorzaak van de onbalans te zijn maar een kromme velg R achter direct is door Reuvers contact gezocht met JD banden & Velgen te Enter waar ik direct terecht kon om de velg te repareren. Voor het balanceren bij Reuvers heb ik geen rekening gekregen ondanks de verrichte werkzaamheden. TOP Service

Top monteurs en vriendelijk personeel

Alles was top geregeld aardig personeel en mijn auto is weer helemaal in orde

Snelle service, klantvriendelijk. Top garage!

Goed en betrouwbaar

Al jarenlang goed geholpen

Prima garage

Goed voor elkaar alles

ik mis dit keer het overleg over de uitvoering.

Heel goed.

Vriendelijk personeel en prima service.

Prima zoals altijd!!

Niets aan toe te voegen!

Enschedesestraat 32 A

7582 AG Losser