Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk personeel, heldere en eerlijke communicatie en een vlotte afhandeling. Een leenauto werd geregeld en de afspraken werden nagekomen. De garantie-afhandeling werd positief genoemd en er waren geen extra kosten. Al met al wordt de service als betrouwbaar en duidelijk ervaren.
Nieuwe receptionist is super.
10 August 2026
Wim
't Goy
Deskundig en vriendelijke lui. Grote beurt Fiat Ducato met Adria camper opbouw. Wezen ons netjes op het feit dat de gasslang vervangen moet worden. Heel prettige en fijne samenwerking met De Rooy. Ons zien ze terug
27 July 2026
Frans
Amersfoort
Kon aan het eind vd vorige dag de auto al inleveren en een leenauto mee naar huis nemen. Bij de APK waren geen echte bijzonderheden en ik werd gebeld toen de auto klaar was. Vriendelijk personeel.
22 April 2026
Gea
Houten
Ik heb een goede ervaring gehad en ik ben dankbaar met hun transparantie. Aan te bevelen
20 April 2026
Wendy
Houten
ANWB constateerde dat de motor geblokkeerd was. Auto is dezelfde dag opgehaald, leenauto gekregen en het motorblok is vervangen. De motorpech viel nog binnen de garantie, er waren voor mij totaal geen kosten aan verbonden. Het is door het Autobedrijf De Rooij keurig afgehandeld, het is weer een nieuwe auto. Bedankt voor al het werk.
6 February 2026
Kirsten
Hoofddorp
Eerlijke communicatie. Advies en uitleg over noodzakelijk vervangen van een onderdeel.
29 December 2025
Dick
Houten
Alles volgens afspraak, en dat er iets bij kwam wat niet bedacht was; even contact en even overleggen; daar kwam een prima voorstel en oplossing uit; helemaal dikke prima
6 October 2025
Truman
Houten
Bij het onderhoud van mijn Camper ben ik door vriendelijk en deskundig personeel geholpen. 5 steren voor dit bedrijf.
24 June 2025
Ton
Houten
Auto van mijn schoondochter voor een spoedreparatie contactslot. Auto snel tussendoor ingepland, top, Reparatie goed en vakkundig, zoals altijd, uitgevoerd. Mijn schoondochter wordt een nieuwe klant van autobedrijf De Rooy. Ik vertrouw beide auto's van mijn schoondochter zeker toe aan autobedrijf De Rooy. Topbedrijf.
26 May 2025
Kees hendriks
Driebergen
Bij De Rooy kun je snel terecht en word je perfect geholpen. Afspraken worden nagekomen en de verstrekte informatie is volledig en correct. Erg blij met deze service!
17 April 2025
Nicole
Vriendelijk en deskundig geholpen
13 January 2025
J.C.N. Mocking
Houten
Bij Autobedrijf De Rooy word ik altijd perfect geholpen. De medewerkers en monteurs zijn flexibel, vriendelijk en denken met de klant mee. Daarnaast is de service aan onze auto uitstekend en blijven de prijzen normaal. Prettig bedrijf!
9 December 2024
Erik
Houten
Duidelijke afspraken die ook nagekomen werden, Volgend jaar kom ik zeker weer met mijn camper!
7 October 2024
Arris
Nieuwegein
Had problemen met het elektriciteitscircuit van mijn camper. Meerdere dealers konden de oorzaak niet vinden. Via een leverancier van elektrische vrachtwagenonderdelen ben ik bij garage de Rooij terechtgekomen. Garage de Rooij heeft alles doorgemeten, en heeft de waarschijnlijke oorzaak gevonden. Heb op dit moment geen problemen meer.
10 July 2024
Tijs
Doorn
Auto van mijn schoonvader gebracht voor een APK en kleine onderhoudsbeurt. Netjes gebeld voor wat reparaties die ik natuurlijk heb laten uitvoeren. Mijn zoon heeft zijn auto ook inonderhoud bij De Rooij naar alle tevredenheid. Ik zou ook graag mijn huidige auto, Kia Niro HEV 2022 , in onderhoud geven maar dat is helaas niet toegestaan door Kia, ivm de 7 jaar garantie en pechhulp. Mijn vorige auto, Volvo D5 2.4, altijd in onderhoud gehad bij De Rooij en nog nooit een een probleempje of een meningsverschil gehad. Topbedrijf, en natuurlijk de lekker fles appelsap als je de auto komt halen. Dames en heren van De Rooij, ga zo door en verander niet.
8 July 2024
Kees Hendriks
Driebergen-Rijsenburg
Auto net de garantie een probleempje, totaal geen issue. Auto is gemaakt onder garantie. Kregen een leenauto mee om naar huis te komen.. Wat een top service, Afz een blije klant...
19 June 2024
Walet
Amersfoort
Fijn dat Fa de Rooy helpt om autorijden betaalbaar te houden
18 June 2024
Ad Vernooij
Houten
De auto is camper uit 2000, zelf voor deze met lastige klusjes staan ze paraat Ook de kosten vallen mee
13 May 2024
als boven
18 March 2024
carlo schalkwijk
Houten
Ik moest een snelle apk. Kon er probleemloos dezelfde dag terecht.
6 March 2024
Gert
Arcen
Heel jammer maar mijn afspraak was niet genoteerd.. Wel keurig opgelost.
19 February 2024
Hans
Nieuwegein
Ik ben al een tijd klant bij De Rooy. Prima service en er is vertrouwen.
23 January 2024
Paul van Ruitenbeek
Houten
Er mag nog iets meer aandacht worden besteed aan het feit dat het interieur van een camper geen vrachtauto is. Mischien een paar sloffen oid gebruiken voor het naar binnenlopen. Verder in orde.
9 January 2024
Hans Houwen
Odijk
Ik kwam via via in 2021 bij deze garage terecht. sindsdien alleen maar goede ervaringen gehad. Uiterst professioneel, met oog voor de klant. Smeren je geen overbodigheden aan. Erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen maar lof voor deze mensen!
9 January 2024
Tineke