Gewoon Zeer Goed

Zelfs nu een elektrische fiets om even naar huis te fietsen. Top

Altijd prima passende service.

Altijd duidelijk in wat ze doen/repareren. Goed overleg over kosten en niet altijd de meest kostbare oplossing. Ben erg tevreden over service.

Altijd goede service

Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.

Uitstekende garage

Elektrische leenfietsen beschikbaar terwijl auto een beurt en APK krijgt. Goede prijsindicatie en geen onverwachte kosten. Erg klantvriendelijk!

Vriendelijk en bedreven

Ze zijn zeer vriendelijk en bedreven, met het maken van een afspraak weten ze direct wie je bent als je al eens bij hun bent geweest. Dit ervaar ik als zeer prettig en betrokken. Er wordt bedreven naar situaties bekeken en daar advies op gegeven maar wordt niet opgedrongen. Zij zijn zeker de moeite waard en ben heel tevreden.

Prima goede service

Prima goede service

Prima service, goed geholpen.

Zeer goed en vakkundig en uiterst betrouwbaar.

Al jarenlang klant. Zowel onderhoud en aankopen auto.

Prima, geholpen.

Goed kontakt en overleg

betrouwbaar

Prettig bedrijf.

Al jaren blij met de mannier van handelen

Tevreden

Is de 3de auto die ik bij Geert heb gekocht. Dit keer geholpen door Niek. Moest zelf tot 3x aan toe er achter aan bellen wanneer ik de auto ophalen kon. 1 jaar APK is bij mij tot April en niet Januari. Verder ben ik tevreden met mijn aankoop.

Super geholpen

We zijn super vriendelijk geholpen. TOP bedrijf

servicegericht

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Snelle afspraak, goed geholpen

Prima service, deskundig waarbij klant centraal staat

Nieuwe auto besteld en uitstekend afgeleverd

Recht door zee

Geem gelazer recht voor zijn raap

Top service!

Iedere keer wanneer er een van onze auto's voor een beurt/APK wordt gebracht voor een afspraak, ben ik content met de manier hoe de mensen bij Autobedrijf Geert Stevering je ontvangen! Is er toch iets wat niet voorzien is, krijg je een telefoontje van Edwin, ook wanneer hij klaar is. Top bedrijf!

Prima garage

Komen hun afspraken goed na

Keurige, correcte en adequate service

Klantgericht, vriendelijk, coöperatief en meedenkend.

Ik ben goed geholpen en behandeld door fijn personeel

Ben goed geholpen en hebben hun ervaring en kennis in mijn auto gestopt.

Top bedrijf

We zijn netjes geholpen ,jullie hebben veel geduld gehad .Het is netjes afgehandeld bedankt voor de goede service en het bloemetje

Gewoon prima

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.