Goede wijn behoeft geen krans

Alles prima in orde

Goed overleg en goede service

Toen ik mijn auto bracht voor APK en kleine beurt, bleek er meer aan de hand. Na telefonisch overleg werden de gewenste reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Betrouwbaar en goeie sevice

Vakkundige garage

Vriendelijk snel en mee denkend

tevreden

Vertrouwd, deskundig, vriendelijk

Bij autobedrijf Geert Stevering is de klant echt nog koning. Ze zijn vriendelijk, gastvrij en zeer dekundig. Hier heerst nog een achterhoekse mentaliteit. Dit vindt je bijna nergens meer.

Prima service, duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Vooraf gevraagd om te bellen mocht er iets gerepateerd moeten worden. Vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijk

Bij het kopen van mijn eerste auto werd ik goed geholpen door de verkoper. Goede informatie en uitleg gekregen. Erg vriendelijk en begrijpend. Ze hebben ook goed mee geholpen meg het zorgen dat de auto rijklaar was, zodat ik niet vanuit Roermond 2x op en neer moest rijden.

Snel en goed geholpen met het probleem en goed opgelost

wat ik verwacht van een garagebedrijf

Goed en snel geholpen en niet het idee dat er teveel gerekend wordt.

deze keer viel het wat tegen

Bij het maken van de afspraak voor de apk, werd mij toegezegd de auto te wassen en uit te zuigen. Op zaterdag heb ik de wagen opgehaald maar was niet gewassen en gezogen. Dat viel me echt tegen omdat ik het niet gewend ben dat er iets in de afspraak wordt vergeten, Het is alsnog opgelost, maar toch jammer dat het zo is gegaan.

Heel erg tevreden!

Bij deze garage wordt je zo klantvriendelijk geholpen dat ik er graag kom. Ze denken met je mee en hanteren nette prijzen.

goed, maar een probleempje.dat ik heb opgelost met een vergrootglas.

Als je nog niet op de hoogte bent en nog niet op de hoogte gebracht bent door de bank of bv door de garage, van de nieuwe betaalwijze en dus nog de zg oude manier moet gebruiken, dan is het banknummer te klein afgedrukt op de betaalopdracht.

Altijd zeer goed

Wordt prima geholpen

altijd goede sevice en een zeer goede afhandeling van zaken

wij zijn altijd correct geholpen bij geert stevering en hebben nog nooit narigheid gehad met deze garage

Snelle service

Snelle hulp en goede afhandeling

Snelle hulp en goede afhandeling

Snel geholpen en duidelijke afspraken.

Prima service. Adequaat personeel.

zoals ik hoopte werd ik vlot geholpen met mijn auto die apk gekeurd diende te worden. Ik werd dezelfde dag nog teruggebeld en kreeg duidelijk uitleg over wat er nodig diende te worden gerepareerd. Dus met 1,5 dag was ik weer terug op de weg! Hartelijk dank daarvoor.

Top garage

Zeer vriendelijke verkoper en goed geholpen

Eerste kennismaking was absoluut zoals het hoort te zijn.

We zijn een nieuwe klant bij Geert Severink en hebben onze camper bij hen in het onderhoud gedaan. Nette enthousiaste ontvangst nemen de tijd voor je en we zijn op de hoogte gehouden. Prima eerste indruk jullie hebben er een vaste camperklant bij.

Fijn bedrijf om te komen.

Staan altijd klaar als je een probleem hebt en lossen het snel op.

Betrouwbaar en vakkundig.

Onderhoud en service is een prettige ervaring tegen een scherpe prijs.

tip top in orde

Mooie en snelle service

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.