Fijne service

Prettig

goed en vriendelijk

klantvriendelijk

Geweldig!!

Ik word er altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen, er wordt meegedacht, en je wordt goed geadviseerd. Ik ben dik tevreden!

Helemaal prima

Prima ervaring

Hele fijne services

Ik kom er al een aantal jaren En de klantvriendelijkheid blijft altijd super, en natuurlijk het vakmanschap is ook super

Prima geholpen

Top garage

Supervriendelijke bali medewerker Fijn bedrijf

Geweldige service .Ze brengen je weg wanneer je de auto brengt en staan altijd voor je klaar wanneer je iets wilt weten. Top garage.

Prima service, prima bedrijf!

Prima service en altijd vriendelijk personeel. De beurten en reparaties worden altijd correct afgehandeld en afspraken nagekomen!

Goede en snelle service

Betrouwbaar, snel, vriendelijk

Top autobedrijf

Klantvriendelijk, goede service, fijn personeel die met je meedenkt , gewoon mooi bedrijf !!!

Goed en snel geholpen.

Werd snel geholpen en dat op zaterdag. Storing meteen verholpen.

wij zijn zeer goed geholpen Perfect.

Goede eerlijke service

Je wordt hier altijd uitstekend geholpen , ga zo door !

Prima service, mee denken met klant en oplossing gericht denken !

Zeer vriendelijk en gemeudelijk !

Uitstekend.

Prima service en be- en afhandeling.

Wordt geluisterd naar je.

Fijne mensen. Ze leveren goed werk af

Deskundig en persoonlijk

Goed snel persoonlijke en deskundig

X

X

goede service en fijn geholpen.

Wonen nog niet zo lang in Ulft, bedrijf aangeraden door buren. Zijn deskundig en vaardig geholpen. . Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Super snelle en vriendelijke service

Je kan super makkelijk via de website een afspraak maken en je krijgt dan ook direct een bevestiging via de mail.

Goed, en vriendelijk.

Uitstekend.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.