Prettig contact en goede service

Of je nou onverwacht langskomt of een geplande afspraak hebt, je wordt iedere keer vakkundig geholpen. Er wordt goed meegedacht en Stevering berekent nette prijzen.

Komen afspraken prima na.

Duidelijke communicatie

Super fijn geholpen.

Samen gezocht naar de beste keuze en fijn geholpen

Prima garage

Vriendelijk en kundig

Fantastisch

Verlenen optimale deskundige service en staan altijd klaar.

Prima garage. Top

Je wordt er vriendelijk en eerlijk behandeld.

Correct in woord, goed in onderhoud. Wat kan ik meer zeggen...

n.v.t.

super service door echte vakmensen

zie boven

vakkundig, fijne communicatie, prettig

vakkundig, fijne communicatie, prettig

Goede service.

Uitstekende service en fijne mensen.

Uitstekende service

Vriendelijke medewerkers attend en zeer snelle reactie op ons telefoontje omtrent rookontwikkeling bij de achterrem. Dit probleem is onder de garantie goed en vakkundig opgelost. Voor ons een dikke 10 voor Autobedrijf Stevering .

Prima service. Vriendelijkheid en kwaliteit staan voorop

Bij iedere extra reparatie of vinden van probleem, doen ze een telefonische melding.

Vriendelijk en betrouwbaar

Al jaren klant omdat ze eerlijk en betrouwbaar zijn

Naar volle tevredenheid geholpen!

Afspraak is afspraak en wordt in de praktijk volledig waargemaakt.

Aanbevelingswaardig automobielbedrijf.

Vriendelijke en spontane medewerkers die meedenken en meeleven met hun klanten.

perfect

wordt goed werk geleverd, en snel

Goede service en kwaliteit

Komen de afspraken goed na en top monteurs

Hele goede Service!

Onze ervaring is heel goed.

Weer super geholpen!

Zoals gezegd, weer super geholpen

fijne garage met vaklieden

je komt niet voor verrassingen te staan, wordt super geholpen door mensen met zichtbare liefde voor hun vak. Kortom een prima plek om je auto aan toe te vertrouwen

Fijne ontvangen

Goede afspraken fijn geholpen

Ik ben erg tevreden over dit autobedrijf!

De service is uitstekend en het personeel is niet alleen vriendelijk, maar denkt ook echt met je mee. De communicatie verloopt soepel en duidelijk, zonder poespas of ingewikkelde verhalen. Gewoon helder, eerlijk en prettig zaken doen, precies zoals het hoort.

Vriendelijk personeel, deskundig, je weet waar je aan toe bent.

Wij hebben beide auto's daar in onderhoud.onze oude camper en onze personenauto. We worden altijd goed geholpen en weten van tevoren wat de kosten worden. Men staat altijd klaar om een vraag te beantwoorden als ik iets zelf wil/kan doen. Prima bedrijf.

Altijd goede service

Top team, weten altijd te helpen!

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.