Laden reviews...
193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven consequent aan dat de communicatie helder is, het personeel vriendelijk is en de service betrouwbaar. Het team wordt als meedenkend en klantgericht beschreven. Veel reviews melden snelle afhandeling en duidelijke informatie over kosten. Over het algemeen tonen de reacties een hoge tevredenheid en vertrouwen in het bedrijf.
Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar
8 August 2026
Marco
Kilder
Altijd vriendelijk, goede service. Heel erg tevreden.
6 August 2026
Rob/ Miranda
Ulft
In de avond brengen in de ochtend alweer klaar helemaal top
6 August 2026
Max
Ulft
Duidelijk advies en klantvriendelijk.
5 August 2026
Bart
Ulft
Vriendelijk en meedenkend . Vragen en problemen worden snel opgelost .
3 August 2026
Els
Ulft
Snel een afspraak en gebeld bij onvoorziene zaken
Jan
prima service vriendelijk personeel
Rob
ulft
Komt betrokkenen en betrouwbaar over. Ondanks verschillende verkopers Nieck, Max en uiteraard bemiddeling van Dion. Heb gevoel dat ik als klant alle informatie kreeg die ik nodig had om een auto uit Duitsland te importeren
Frank
Haarlem
Snel geholpen, duidelijke communicatie over extra kosten.
Jaap
Ulft
Meerdere voertuigen in onderhoud en altijd goede service en technisch up date
Roel
Ulft
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Men kent jou bij naam. Ook een duidelijke, gespecificeerde factuur. Digitale bevestiging van de afspraak. Kortom: zeer tevreden over autobedrijf Stevering.
Bas
Ulft
Prima garage en vriendelijke mensen.
29 July 2026
Willie
Ulft
duidelijk in hun afspraken . altijd correct. in nood wordt je altijd direct geholpen.
26 July 2026
Theo
26 July 2026
Rieks Erinkveld
GENDRINGEN
Prima service en communicatie!
23 July 2026
Bob
Varsselder
Goed geholpen met zoektocht en aankoop auto
20 July 2026
Prima garage
16 July 2026
André
Ulft
Tip top inorde, geweldige service
13 July 2026
Hans
Lobith
Ik kom uit de Randstad ik zit graag 1,5 uur in de auto om door hun geholpen te worden hier in deze regio ben je een nummer en wordt je belazerd met de rekening.
11 July 2026
Michael
Papendrecht
Ruim 50 jaar een vaste garage te hebben gehad bleek door omstandigheden een overstap noodzakelijk, familie speelde een belangrijke rol in dit geheel, maar wat blijkt er zijn ook nog bedrijven en personen die goed overkomen en een fijn gesprek kunnen voeren. Ons gevoel wordt hopelijk beloond in de vorm van een Mercedes 180B, en wat betreft de sterren er is altijd wel iets wat voor verbetering vatbaar is en dat bedoel ik positief, voor nu alvast bedankt en hopelijk nog vele jaren Met vriendelijke groeten, Fam. G.t.H.
10 July 2026
Gerard
DOETINCHEM
Super goede service
10 July 2026
Bart
Ulft
Wordt goed geholpen en vriendelijke medewerkers.
Richard
Zeddam
Zeer prettige en goede communicatie. Tevreden over garagebeurten. Er wordt goed meegedacht met klant.
Marjan
Gaanderen
Super garage met goede service,snel klantvriendelijk en meedenkend in goede oplossingen.
Ilona
Gendringen
Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.
de Hogenkamp 39
7071EC Ulft