Goede service en contact

Snelle bandwissel

Half uurtje en de winterbanden waren omgeruild voor zomerbanden! Snelle pitchstop dus.

Super goed

Altijd vertrouwd en goed!

Deze betrouwbare en vakkundige garage zou ík iedereen aanraden

Behulpzaam en meedenkend, vriendelijk en altijd voor je klaarstaan

Altijd goed

Behoeft geen aanvulling

Prettig bedrijf, correct geholpen.

Geholpen zoals je geholpen wil worden.

Duidelijk, snel en goed.

Auto gekocht. Onderhoud gaat snel en goed.

Word goed geholpen

Alles prima hersteld

Krassen op spatbord onzichtbaar hersteld

Snelle service

Onze afspraak waren we zelf helemaal vergeten, maar we kregen dezelfde dag nog een vriendelijk herinneringsbericht. Alles werd daarna snel en correct opgepakt. Heel prettig geregeld en echt top service!

Prettige garage

Auto door hub geïmporteerd en klaar gemaakt. Alles goed verlopen en super netjes geregeld!

Veel ervaring, klantvriendelijk en behulpzaam.

Een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan.

Werken prima volgens afspraak. Geweldige service.

Vak mensen

Hier word ik behandelt met vriendelijkheid zoals ik dat graag wil en niet veel meer ontmoet

Snel en eerlijk

Zocht een garage die snel de auto konden repareren, na enig contact was het mogelijk om een week later de auto te brengen voor een diagnose. Waren helder en eerlijk zonder fratsen en hebben zeer goed werk afgeleverd! Bedankt!

Hier staat service voorop

Je word via mail uitgenodigd om een afspraak te maken. Dit kun je online doen, maar je kunt er ook even aan gaan, daar word je heel goed geholpen. Afspraak geregeld, eventueel gratis E-bike of andere fiets lenen. Als je auto gereed is krijg je een appje of belletje. Een 9+, die laatste + is voor het niet laten verslappen van de service. Blijf deze service vasthouden.

Altijd goed geholpen

Top bedrijf, denkt mee en staan altijd voor je klaar.

Klantvriendelijk

Snelle en correcte afhandeling.

snel

top

Super Garage

Goede kwaliteit en snel geholpen met vriendelijk personeel

prima bedrijf

voel me er helemaal thuis

Al jaren goede service en werk

Goede service Vooraf offerte en overleg Gezellig praatje aan de balie Meedenken Advies

Je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Werkzaamheden worden netjes een correct uitgevoerd.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Fijne club mensen. Eerlijk en geen verassingen

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.