• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het halen van mijn BE rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks de regen een erg leuke middag gehad 30 augustus met de Motor Experience! Bij de verschillende mensen in de groep werd goed ingespeeld op hun aanleg en niveau. En dat op een relaxed manier.\r\nDe smaak van het motorrijden te pakken gekregen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn scooterrijbewijs in 1 keer gehaald! Bedankt ! Het was een gezellige dag.

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Deskundig, vriendelijk, relaxed als het gaat om betalingsregelingen (bijv. Bij lespakketten) en lessen kan ook \'s avonds en zaterdags. Zeker aan te raden wanneer je rijlessen wil nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meegedaan met de Motor Experience om weer opnieuw kennis te maken met het motorrijden. Ik heb nl. al mijn rijbewijs, maar al 8 jaar niet meer motor gereden. Ik was benieuwd of ik het nog kon en het gevoel/de spirit om weer te gaan rijden opnieuw terug zou krijgen en dat is helemaal geslaagd!! \r\nGezellige middag gehad en goede, professionele begeleiding! Top!!\r\nJacqueline

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor experience:\r\nHeel erg leuk.\r\n\r\nPersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam\r\nDoor de oefeningen krijg je de motor echt onder controle, wat geweldig is binnen zo een korte tijd!\r\nEen echte aanrader voor mensen die willen kijken of zij motorrijden leuk vinden!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben samen deel genomen aan de motor-experience dag die werd gehouden afgelopen zaterdag 23 aug \r\ndaar door hebben wij besloten om verder te gaan met ons motorrijbewijs\r\ndoor goed uitleg en het vertrouwen van de rijinstructeur hebben wij gekozen om bij jullie te komen lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de E achter B cursus gevolgd van 1 dag, het was een leuke en leerzame dag!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht