perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne begeleiding voor een goede en eerlijke prijs. Zou ik een ieder aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deelgenomen aan een motorexperience. Leuke, speelse manier om uit te zoeken of het motorrijden echt iets voor mij is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk n er is tijd n ruimte voor vragen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf motorexperience : erg leuk. Goede uitleg, enthousiaste instructeur. Locatie OK, parkeren met blauw kaart niet zo handig. Verder prima. Service OK. Moets eerste afspraak verzetten : was geen probleem.\r\nAanrader

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring ,vriendelijk personeel en ik heb het zeer leuk gevonden om bij jullie te lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen die duidelijk zijn in het lesgeven

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima instructeur. Goede balans kunde klant en te geven lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een dag cursus gedaan voor mijn aanhanger rijbewijs.\r\nMijn instructeur was heel duidelijk en lag alles zeer goed uit.\r\nHele vriendelijk mensen en alles is goed geregeld!! Aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima staf en instructeurs

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel van de gestelde vragen kan ik niet beantwoorden om het feit dat ik met deze zaken nog niet in contact ben gekomen.\r\nDe instructeur( Hans) is een man met zijn hart op de tong, maar zeker iemand waarvan ik mijn rijopleiding wil ontvangen.\r\nDeze man straalt ervaring uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motorexperience werd prima geleid door een fijne en kundige instructeur.\r\nHet terrein was wat minder: heel veel steenstapels en her en der losliggende platen, stenen en van die metalen banden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Ronald heb ik recent mijn E achter B gehaald. Mede dankzij de instructeurs in één keer geslaagd. Goede documentatie en begeleiding, relevante instructies en je oefent de belangrijkste punten al meteen in de eerste les. Team van Ronald: bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden over instructeurs (praktijk en theorie) verder heel coulant met betaling bij financiële tegenvallers.\r\nIk zal iedereen aanraden (ook mijn kids) om bij jullie te lessen. Dat het allemaal wat langer heeft geduurd lag alleen aan mij zelf en gebrek aan ervaring omdat ik geen auto rijbewijs heb en daardoor geen inzicht. Veel met Hans gelest die mij vooral op mijn fouten wees. Was soms stressen, maar dat had ik vooral nodig. Ronald had weer een andere benadering. Hij nam wat meer tijd om e.e.a. te bespreken. Alle lof voor administratieve blok.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht