goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, nooit problemen mee gehad. Snelle reacties op mails/vragen. Fijne rij-instructeur, en altijd beschikbaar op tijden dat het me uit kwam. Erg tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed. Vriendelijk & deskundig personeel. Misschien de paar lessen voor het AVB examen iets meer persoonlijke begeleiding/tips en tricks bij het uitvoeren van de verrichtingen. Voor de rest niets te klagen, prima rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb hier de proefles en de praktijk examen gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met dit bedrijf is 100% goed en heerlijk verlopen de gehele opleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorme gezellige en ontspannen dag gehad met aansluitend examen. Op een leuke manier door de zeer kundige instructeur klaar gestoomd voor het examen. Top dag gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf was echt een hele leuke motor experience

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool. In het byzonder wil ik Hans bedanken!!\r\nIk heb mijn motor rijbewijs gehaald van de week maar zonder de hulp van Hans had ik het al lang op gegeven! Hij heeft mij er echt door heen geholpen. Niets was te veel hij heeft zelf nog tijd voor mij vrij gemaakt! Vriendelijk personeel Hans nogmaals hartstikke bedankt zonder jou had ik het al lang opgegeven!! En beloofd is beloofd het gebak kom er aan!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met deze rijschool. Altijd meedenkend in het maken van de lesplanning en met de juiste begeleiding alles in één keer kunnen behalen. De meeste lessen heb ik bij Hans gevolgd en zijn leerzame aanwijzingen en rustige en ontspannen manier van lesgeven heeft mij veel zekerheid en zelfvertrouwen gegeven tijdens het motorrijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijbewijs gehaald. Goede service en prima begeleiding AVB en AVD.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week motorexperience gedaan bij deze rijschool. Wist van te voren niet in hoeverre je zal mag rijden, maar dit werd al snel duidelijk. Je krijgt de vrijheid om zelf de motor te leren kennen en te oefenen. In het begin werd het goed uitgelegd en ook tijdens het rijden kreeg ik genoeg hulp en nog een paar goede tips. Was uiteindelijk een geslaagde dag mede dankzij de instructeur (en mooi begin om voor het rijbewijs te gaan).

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was opzich goed, miste alleen wat meer begeleiding bij het AVB gedeelte. Bij het op de weg lessen heb ik veel geleerd van Gerard omdat die wat meer hands-on is dan Hans.\r\nBBij mijn AVB gedeelte bij het voorrijden waren er niet genoeg motoren voor iedereen om te oefenen van te voren.\r\n\r\nOok was er niet veel duidelijkheid over de AVD garantie die op de website staat vermeld bij andere leerlingen, gelukkig had ik hier geen gebruik van hoeven te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede persoonlijke aanpak van de instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn dochter heeft de scooter rijopleiding gedaan en we zijn er heel tevreden over en ze is in 1x geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Laagdrempelig en deskundig. De begeleiding is prima en er wordt je veel ruimte gegeven om het motorrijden uit te proberen. De instructeur was heel duidelijk en erg vriendelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, Vakkundig,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring .\r\n\r\nRij instructrice ondanks haar 22 jaar jong zeer ervaren en heel goed in de juiste dingen overbrengen.\r\n\r\nHeel erg bedankt\r\n\r\n

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor experience gedaan, erg leuke dag gehad. duidelijke instructies. top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed leerschool. Goede instructeurs. Alles voor de leerling.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht