perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind het een goed bedrijf aardig reageren snel en geven goed les en ik was gelijk geslaagd ik heb scooter rijles gedaan maar die staat niet in deze lijst vermeld minpuntje :D hahah

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de lessen zijn goed opbouwend, erg enthousiast en positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, alleen was er tussen de instructeurs een groot kwaliteits verschil.\r\nRonald en Gerard prima, Hans liet de deelnemers heel vaak hun eigen gang gaan en gaf slechts af en toe feed back.\r\nPersoonlijk denk ik dat strakker lesgeven voor alle deelnemers beter is, althans zo heb ik het ervaren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijschool met vriendelijke personeel. Ik vond het alleen enigszins jammer dat de gekozen dag samen met sinterklaas viel wat parkeren en bereikbaarheid moeilijk maakte. Voor de rest beviel de dag. Gelukkig waren er wat mensen bij die een extra handje konden verlenen want een groep van 9 in je eentje, waaronder mensen met weinig tot geen ervaring, is moeilijk te begeleiden. Tis goed gekomen en ik vond het een leuke ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een super ervaring! De kick, de tips en de instructies hebben mij enorm geholpen.\r\nVolgens mij heb ik er wel feeling voor? En anders weet ik dat het sowieso vooruit gegaan in na de 3, 5 uur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede Opleiding. Verschillende instructeurs met ieder zijn verschillende manier van aanpak. Hierdoor leer je divers, snel en duidelijk. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, soms iets meer uitleg verwacht. Verder prima!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden!\r\n\r\nLeuke gezellige leerzame dag E achter B met instructeur Ronald gehad!\r\n\r\nZeer bekwame instructeur, hij kan alles op een duidelijke en leuke manier vertellen...\r\n\r\nEcht een aanrader! Dat doe ikdan ook bij iedereen die een rijschool zoekt!\r\n\r\nBedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor Experience gedaan bij Ronald. Prima uitleg en middag gehad. Enige waar de rijschool beter over na kan denken is dat er 10 mensen waren voor de Motor Experience en er waren maar 7 motors beschikbaar dus moest een hoop gewisseld worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn scooterpraktijk gedaan bij Ronald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ging allemaal heel goed. Met lessen werd allesbgewoon goed uit gelegt, snapte je het niet legde hij het gewoon nog een keer uit. Gewoon een goede service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en personeel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heerlijke motrotexperience. Jammer dat mijn vriendin toch te klein bleek. Vooral omdat ik vooraf meerdere keren geïnformeerd had of het ging passen. De rijschool gaf aan dat het geen probleem zou zijn.achteraf boden ze aan om een oplossing te zoeken. We hebben nog niets gehoord

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht