goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de motor experience gedaan. Het was zo gaaf! Ik heb echt werkelijk genoten. Ik ben nu zelfs aan het overwegen om mijn motor rijbewijs te halen. Bedankt voor deze leuke en leerzame ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motor Experience is een leuke manier om kennis te maken met het motorrijden. Veiligheid staat bovenaan. Duidelijke, uitgebreide instructies vooraf en er wordt per individu gekeken naar de vordering. De Experience werd gegeven door de directeur van het bedrijf. Hij deed het erg plezierig en ongedwongen, top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leerzaam en een super leuke manier om kennis te maken met het motorrijden. Vond dat alles perfect stap voor stap werd uitgelegd. Zeer zeker aan te raden voor diegene die graag willen gaan motorrijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ronald is een goede ervaren instructeur die een goede dinamische motor experience op de kaart heeft gezet! Zeker aan te raden als je wilt beginnen met het motorrijden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles was positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, die goede lessen geeft en je goed voorbereid op het examen. De instructor geeft handige tips, en deed erg zijn best zodat alles goed verliep.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Profesioneel bedrijf met goeie instructeurs. Verder hebben ze prima motoren om op te lessen en een eigen terrein voor het AVB onderdeel waar ook examen gedaan kan worden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service. Luisteren naar de klant.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding tijdens de 1 daagse E achter B opleiding. Goede instructie met veel aandacht voor zwakke punten. Hierdoor ook in 1 keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de duidelijke instructie in korte tijd veel geleerd met als resultaat in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij Ronald verkeersschool was bijzonder goed! Dankzij mijn goede instructeur was ik in een keer geslaagd voor mijn BE rijbewijs !\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supperr goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke dag gehad met motor experience. Aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top opleiding, ben in 1 keer geslaagd! Super instructeur, die alles duidelijk en goed uitlegt. Ga hier binnenkort ook mijn vrachtwagen rijbewijs halen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gistermiddag een motorexperiance gedaan, was erg leuk. Was een cadeau van mijn kinderen voor mijn 65ste verjaardag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service vriendelijke behandeling gewoon top geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mee gedaan aan de motor experience. Het was een hele leuke en leerzame ervaring, en fijn om te kunnen oefenen met een eigen motor. Enige minpunt was de communicatie via email van te voren. Het onduidelijk welke datums beschikbaar waren voor de motor experience en wanneer ik mailde voor een eventueel schema, kreeg ik meerdere malen maar een datum aangewezen, precies die datum kon ik niet dus uiteindelijk maar gebeld, telefonisch verliep de planning voor een datum wel goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool!!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht