goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden over de lesdag, duidelijke uitleg en alle spullen in orde.\r\nGoede instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring. Prettig om hier mijn BE rijbewijs te halen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal fantastisch echt een hele dikke aanrader !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en erg vriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorexperience

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en bekwame rij instructeur en een leuke en leerzame motor experience dag!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 1-daga cursus waarbij alles volledig en helderis uitgelegd. Hierbij werd ook duidelijk en onderbouwd antwoord gegeven op vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief, goede uitleg, lekker bakkie koffie op de koop toe!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was een zeer leuke en leerzame ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede uitleg zowel praktijk als theorie van Code 95 cursus en in combi met E-learning een goede manier om aan de gewenste punten/uren te komen zonder dat het saaie stof wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De scherpe prijs was mijn motivatie om voor ronald te kiezen, de praktijklessen waren prima, communicatie was wat summier en had beter gekend, was 2x gezakt voor mijn theorie, te makkelijk over gedacht! En 10 euro voor een masker onder mijn helm die ik achteraf zelf thuis had gehad vond ik zonde. dat had ook beter gecommuniceerd kunnen worden. verder prima begeleiding. Ik zou het zeker aanraden bij mijn vrienden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met mijn vrouw een hele leuke Motorexperience middag gehad. Goede uitleg gekregen waardoor je snel leert hoe je veilig motor moet rijden. Ontzettend leuk om te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer duidelijk en vriendelijk. \r\nVeiligheid staat hoog. \r\nLeuk gezellig en toch zeer leerzaam en serieus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs en een snelle doorstroming en planning!

voldoende, een redelijke ervaring

Vliedberg 1