perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima instructeurs, fijne lessen en blijven ten alle tijden heel rustig. Echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vandaag 3-1-2016 op geweest voor mijn Be Rijbewijs, hierbij goede begeleiding gehad vanuit de rijschool. zeker een aanrader om hier je BE rijbewijs te halen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leerzame ervaring alles wordt duidelijk en helder uitgelegd , de instructeur is zeer ervaren en heeft een goede manier van les geven en dat blijkt heb mijn E rijbewijs in 1 keer gehaald .\r\n\r\nRijschool Ronald BEDANKT !!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn autorijbewijs in een keer bij Ronald gehaald. De lessen waren prima en ook de planning was nooit een probleem. Als ik misschien voor een ander rijbewijs ga zal ik zeker weer bij Ronald gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool! Ben bij deze rijschool terecht gekomen door de goede naam in de omgeving. Na scooter nu ook auto gehaald en alles liep perfect. Er wordt naar je geluisterd en over het plannen wordt ook niet moeilijk gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige ervaring. Ik hoorde jullie naam vaak vallen als goede Verkeersschool en dat hebben jullie waar gemaakt Bij jullie ben je tenminste geen nummer maar krijg je een persoonlijke benadering.Bedankt voor de goede service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijschool waarbij je het jezelf moet leren. Bij het examen met meerdere examenkandidaten gesproken en iedereen ervaart dit zo. Het enige waar dit bedrijf mee bezig is is zoveel mogelijk geld verdienen waar ze zo min mogelijk voor willen doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke club waarbij je zeker geen nummer bent. Vakbekwame rijinstructeurs. Gezellige sfeer. Qua planning ook veel mogelijkheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kennis van zaken.\r\nPrettige manier van lesgeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf Ronald is een goede school met verscheidene instructeurs die ieder op zijn eigen manier de kneepjes van het vak bijbrengen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze wel bereid om je te helpen en je te gemoed te komen.\r\nAlleen in grote groepen lessen vond ik niks dan had ik het idee dat je het zelf moest doen.\r\nMaar later krijg ik in kleinere groepen les van Gerrard en dat was echt top nam de tijd voor je en legde bij elke oefening van het AVB alles goed uit heb ik veel aan gehad.\r\nMet Hans had ik meer het idee dat je alles echt aan hem moest vragen en dat kwam misschien ook om dat ik hem had met grotere groepen tijdens de les .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg positief! Geduld, duidelijk en vriendelijk!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, gemotiveerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool met een zeer goede instructeur ( Ronald janssen) \r\nNiet alleen mijn rijbewijs gehaald maar ook gewoon een hele gezellige dag gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur, qua instructie, maar ook op gemak stellen. Scherp en goede sfeer.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht