perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag een les van Try The Bike gehad, heb me dezelfde dag nog ingeschreven!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was geweldig leuk en leerzaam.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij een motor experience dag geweest en dit is mij erg bevallen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige groep van 4 meiden afgereden, en natuurlijk geslaagd !! Snel geleerd en alles was duidelijk ! Groetjes Fatos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de motor experience van Ronald gevolgd. \r\nDeze had ik gekocht via Groupon, wat een hoop scheelde in de prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb kennis gemaakt met Ronald verkeersopleiding via Groupon.\r\nHet was voor mij een fijne manier om kennis te maken met het motorrijden zodat ik kon zien of het iets voor mij is. Het ontvangst was goed en we kregen een duidelijke uitleg. Wat ik er fijn vond is dat het allemaal op een relaxte manier ging. \r\nNu heb ik ook het virus zoals Ronald het omschreef, en heb inmiddels een theorieles boek besteld.\r\nEn hoop straks veel veilige kilometers te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke motor-experience gehad. Ronald heeft alles naar behoren uitgelegd. Simpel en helder.\r\n\r\nKleine edoch belangrijke opmerking t.a.v. hygiëne en netheid: Geef de interieurverzorgster opdracht jullie toilet eens goed te reinigen. Lijkt of er in jaren geen lap over de leidingen, de ventilator etc. is gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorexperience gedaan Super!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was geen les, maar een MotorExperience dag(deel); vragen zijn dus veelal niet terzake; was een mooie ervaring om meegemaakt te hebben.\r\nVoor mij zeer goedkoop dankzij RotterdamPas!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben genoten van de experience.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het volgen van de opleiding B+E heb ik van de rijinstructeur goede informatie en tips mogen ontvangen. Ook wordt er rustig en op eigen tempo les gegeven. Het aanvragen van de lessen evenals de betaling verlopen zonder moeite. Alle overige informatie en aanvragen CBR verlopen zonder enige moeite. In de toekomst wellicht mijn motorrijbewijs gaan halen bij Ronald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Deelgenomen aan de motor experience. Goede eerste kennismaking met de motor, heldere uitleg en plezier!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima middag. Fijne begeiding. Goede Sfeero

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deelgenomen aan de motor experience. Heel leuk opgezet, super gave dag gehad! Goed terein om je eerste kennismaking met de motor te verzilveren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, veilig en gezellig!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig

Vliedberg 1